Új porzsák nélküli porszívó a márkabolt.hu kínálatában

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.12.23. 06.47 | Módosítva : 2014.12.23. 07.11

Az Electrolux UltraFlex porzsák nélküli porszívó hosszú vezetékével mindenhová elér. Ha már bosszankodtál amiatt, hogy egyik szobából a másikba, konnektorról konnektorra haladva tudsz csak porszívózni, ez tetszeni fog!

Egy hosszú vezeték nagyon megkönnyíti a dolgunkat! Ezért az UltraFlex porszívót úgy tervezték, hogy minél kevesebbszer kelljen konnektort váltani. A porszívó 12 méteres hatósugarával több szobán keresztül is haladhatunk, ráadásul a készülék nagy kerekein könnyedén gurul utánunk, ráadásul nem akad el a bútorok mellett és között sem.

Hogy a tartozékokat se kelljen keresgélni, a 3in1 szívófej a szívócsőre rögzíthető. Így mindig kéznél van a megfelelő eszköz, ha épp egy szűk sarokhoz szeretnénk hozzáférni vagy a kanapét portalanítanánk. Ha pedig végeztünk a takarítással, egy kar lenyomásával összetömöríthetjük a portartályba felszívott port, és az így kapott porkapszulától könnyen és tisztán megszabadulhatunk.
 
Az Electrolux UltraFlex porszívó TOP5 előnye:

1. 12 m hatótávolság, egyenletes mozgás, szívócsőre rögzíthető tartozék szívófej
2. Mindössze 40 cm szélességű helyigény
3. vízszintes és függőleges tárolhatóság
4. Turbo ciklonos szívórendszer, egyszerűen üríthető portartály
5. ’A’ osztályú por visszabocsátási képesség
 
A porszívók új energiacimkéjén már kötelező feltüntetni a porszívó por- visszabocsátási képességét. Ez különösen az allergiásoknak, a kisgyerekes családoknak, illetve a szépkorú vásárlóknak fontos információ. A por-visszabocsátási osztály azt fejezi ki, hogy a porszívóból távozó levegő mennyire tiszta. Az „A” por-visszabocsátási osztályú készülékeket nagy teljesítményű szűrővel, vagy szűrőkkel szerelték fel, így a visszabocsátott por mennyisége minimális. Ha van allergiás a családban, ez mindenképpen befolyásoló szempont a porszívó választásnál, hiszen az allergiásoknak az „A” por-visszabocsátási osztályú porszívó ajánlott.


Márkabolt Tipp: Keresd a porszívót hamarosan a márkabolt.hu kínálatában!