Új keskeny mosógépek az Electroluxtól 


Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.10.01. 20.58 | Módosítva : 2014.10.01. 21.41

Kád, mosdó, fürdőszobaszekrény, szennyeskosár, mosógép: mindennek el kell férnie a fürdőszobában. Az Electrolux új A+++ energiaosztályú keskeny mosógépeivel minden szabad tér kihasználhatóvá válik.

Ha kis lakásban élünk, sok dolognak kell hely. Egy átlagos méretű elöltöltős mosógép esetleg nem fér be a fürdőszobába, vagy kerülgetnünk kell a fürdőszobaszekrény alól kilógó készüléket. Választhatunk normál méretű felültöltős modellt, de akkor a mosógép feletti tér válik kihasználhatatlanná, hiszen kell hely az ajtó és a dob kinyitásának. Az Electrolux új 38 és 45 cm mélységű elöltős mosógépei viszont a zsebkendőnyi fürdőszobában is elférnek.

Az új Electrolux mosógépek kis helyen is energiahatékonyan és a textileket kímélve végzik a dolgukat. A+++ energiaosztályuk garancia az alacsony fogyasztásra, automatikus töltetérzékelő rendszerük pedig a töltet mennyiségéhez igazítja a mosás víz- és energiaigényét, hogy az a legenergiahatékonyabb legyen. A 6 és 7 kg töltősúlyú Electrolux modellek egy többtagú családot is kényelmesen kiszolgálnak. A késleltetett indítás és a TimeManager funkcióval pedig megadhatjuk, mikor induljon el a program, mennyi idő alatt fusson le, sőt választhatjuk a 20 perces gyorsmosást is.

Az új mosógépek Woolmark Blue (korábban Woolmark Gold) tanúsítvánnyal is rendelkeznek, így még az olyan kényes anyagokat is rábízhatjuk, amelyekhez címkéjük szerint csak a kézi mosás  ajánlott. Az EWS31064NU,  EWS31264SU és EWS31064SU modellszámú mosógépek 6 kg töltőkapacitással, valamint az EWS31276SU modellszámú készülék 7 kg töltőkapacitással  kerül forgalomba.