Új, 15 terítékes Electrolux RealLife mosogatógép

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.04.30. 22.02 | Módosítva : 2014.05.01. 09.23

Megnövelt belső tér, kímélő programok, rugalmas pakolhatóság garantálja, hogy koszos edény nem marad mosogatás nélkül, ha az új Electrolux RealLife mosogatógép segíti a házimunkát.

Egy nagy családi ebéd után (még ha van is mosogatógép a háztartásban) a sok vagy épp nagyméretű edény, serpenyő miatt eddig mindig szükség volt a mosogatószivacsra is. Az Electrolux RealLife  termékcsalád új, 15 terítékes mosogatógépében elfér egy 15 fős, háromfogásos vacsora teljes terítéke.  

Az extra szatellit szórófej  mindenhová eljuttatja a vizet. Így nincs szükség előmosogatásra sem. Az új RealLife mosogatógépek kosarai állítható magasságúak, a 15 terítékes modellekben pedig egy harmadik tálca is helyet kapott, ahova a koszos evőeszközöket tepsiket helyezhetjük. A pohár rögzítő gumitüskék és gumi karok  stabilan tartják a poharakat, és a kímélő üvegmosó programmal együtt azt a célt szolgálják, hogy végre elfelejthessük a mosogatószivacsot és vele a kézi mosogatást.

Bepakolás után számos mosogató program közül választhatunk, vagy elindíthatjuk az AutoSense  programot, ami minden beállítást megtesz helyettünk. Ez az előmosás során felméri az edények szennyezettségét és a szükséges vízmennyiséget, a hőmérsékletet a ragyogó tisztaság eléréséhez igazítja. Így csak annyi vizet és energiát használ a készülék, amennyire pontosan szükség van.

A program végén automatikusan kinyílik az ajtó és teljesen kikapcsol a készülék. Ez azért hasznos, mert a készülék nem párásodik be, így ha akkor ér véget a mosogatás, amikor nincs otthon senki, akkor is szellőznek a már tiszta edények.

Az Electrolux RealLife mosogatógépek szabadonálló és beépíthető kivitelben, 13 és 15 terítékes kapacitással kaphatók. Keresd a márkabolt.hu mosogatógép kínálatában az új mosogatógépeket!