Turmix füzet és mérőpohár az ESB 2500 Electrolux sportmixerhez

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.03.05. 20.58 | Módosítva : 2017.04.02. 21.32

Az ESB 2500 Electrolux sportmixer egy good-to-go turmix, 300W teljesítménnyel, 2 db hordozható műanyag palackkal. Most a sportmixer 2017. február 27. - május 10. közötti vásárlása esetén ajándékba adunk egy exkluzív turmix recepteket tartalmazó füzetet és egy mérőpoharat.

Az ESB 2500 sportmixerrel villámgyorsan és könnyedén elkészítheted kedvenc turmixodat. Töltsd be a hozzávalókat a palackba, helyezd be a keverőpengéket, csatlakoztasd a kulacsot és nyomd meg a Pulse gombot - ennyi az egész. Egyszerű használni, egyszerű tisztítani és könnyű magunkkal vinni, hiszen az ivókupak egyben fedélként is szolgál.

Az ESB 2500 Electrolux sportmixer BPA-mentes, masszív műanyag palackkal kerül forgalomba. A műanyag palack 100%-ban BPA-mentes, és nem veszi át sem az ízeket, sem a szagokat. Méretének köszönhetően könnyedén befér a táskába. A Tritan anyagú palack törés és ütésálló. A sportmixer tartozéka 2 palack és egy fedél.

A turmix alján lévő tapadókorongok stabilan tartják a készüléket működés közben. A rozsdamentes acélból készült test Pulse funkciója úgy működik, mint egy ki/be kapcsoló: amikor a gombot elengedd, a keverés leáll. A négy keverőpenge kivehető, így könnyen tisztítható.

Kezdd a tavaszt egy praktikus Electrolux sportmixerrel! 2017. február 27. - május 10. között  ESB 2500 Electrolux sportmixer vásárlása esetén ajándékba adunk egy exkluzív turmix recepteket tartalmazó füzetet és egy mérőpoharat.   Az ajándék a vásárláskor kapott számlával vagy blokkal, online regisztrációt követően igényelhető az electrolux.hu weboldalon.