Tökéletesen jégmentes fagyasztó

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.04.21. 16.11 | Módosítva : 2017.04.23. 21.05

Egy fagyasztó napjaink legkorszerűbb NoFrost technológiájával, Frostmatic és Coolmatic funkcióval. Leolvasztás nélkül is folyamatosan a maximumot nyújtja.

Az AEG SCT81800S1 beépíthető hűtőgép A++ osztályú, kombinált hűtő-fagyasztó. Az A++ minősítés 21%-kal hatékonyabb energiafelhasználást jelent, mint az A+ besorolás.

A DynamicAir technológia alkalmazásának köszönhetően az egész hűtőszekrényben egyenletesen tartja a hőmérsékletet, amely a legbiztonságosabb tárolást biztosítja a friss élelmiszerek számára. Egy különleges, aktív szén szerkezet segítségével a CleanAir Control szűrő minden kellemetlen szagot kiszűr a hűtő belsejében, így megelőzi, hogy az ételek átvegyék egymás illatát, és megelőzi az ún. hűtőszag kialakulását. A kombinált hűtőt számos kényelmi funkció mellett (mint például az elegáns LCD kijelzős elektronikus vezérlés ) rengeteg hasznos extra fukcióval szerelték fel. Ilyen a magas hőmérséklet riasztás, vagy a nyitott ajtó riasztás.

Az AEG SCT81800S1 beépíthető hűtőgép a nagy mennyiségű élelmiszer gyors fagyasztáshoz a Frosmatic funkció, a nagy mennyiségű étel gyors lehűtéséhez pedig a Coolmatic funkció szolgál. A vakáció funkció 14 fokon tartja a hűtőteret hosszabb távollét esetén, így megakadályozza a szag és penészképződést a hűtőben és alacsonyan tartja az energiafogyasztást is.

A hűtőben külön vezérelhető hűtő és fagyasztótér található. A ventilátoros hűtésnek köszönhetően azonos hőmérséklet van a hűtőtér minden szintjén. 

Markabolt.hu Tipp: Rengeteg méret, változatos kivitelben a markabolt.hu fagyasztószekrény választékában. Nézz körül most!