Tökéletes megvilágítás a teljes főzőfelületen: AEG X79464MI1 páraelszívó

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.09.10. 20.17 | Módosítva : 2016.09.14. 22.29

Elegáns design, kifinomult technológia, extra csendes, kivételes hatékonyságú motor, üveg érintővezérlés: az AEG X79464MI1 páraelszívónak csak a legfontosabb jellemzői férnek bele a rövid összegzésbe. Olvasd el a teljes cikket és mutatjuk a részletes termékjellemzőket!

Az AEG X79464MI1 páraelszívó sziget kivitelű készülék. A sziget páraelszívó olyan konyhákba javasolt, ahol a konyhapult nem érintkezik a fallal. Az  AEG X79464MI1 ugyanis a mennyezetre szerelhető, így oldalrögzítés nélkül működtethető. A sziget páraelszívó megvásárlása előtt mindenképpen ellenőrizzük a mennyezet teherbírását, kialakítását. Fontos tudni, hogy álmenyezethez nem, csak a valódi mennyezethez rögzíthető a készülék, melynek nettó súlya mindössze 10 kg.

A sziget páraelszívóktól többet várunk a kiváló teljesítménynél, hiszen a konyha központi elemére, a konyhapultra irányítja a figyelmet. Éppen ezért fontos, hogy stílusos szépség, elegáns design társuljon a korszerű funkciókhoz. Az  AEG X79464MI1 páraelszívó  LED-lámpái szinte nappali fényárba borítják a teljes főzőfelületet, míg a konyha többi részében meleg hangulatvilágítást biztosítanak.

Bár erőteljes motorjának köszönhetően nagy teljesítményre is képes, halk működés jellemzi. Minimális sebességnél mindössze 51 dB, míg maximális sebességnél 69 dB zajszintjével egyaránt A hatékonysági osztályba sorolást ért el a páraelszívó.

Légkivezetés vagy belső keringetés is lehetséges külön kapható szénszűrő használatával. 3 darab alumínium kazettás zsírszűrője nagy hatékonyságot biztosít, ráadásul mosogatógépben is tisztíthatóak. Zsírszűrő telítettség jelző és szénszűrő telítettség jelző teszi karbantartását egyszerűbbé. Fekete kezelőpaneljén érintővezérléssel akvitálhatók az egyes sebességfokozatok.

Megtetszett? Házhozszállítással is rendelhető az AEG X79464MI1 páraelszívó, Magyarország bármely szegletébe. Nézd meg termékbemutató videónkat is!