Termékvideók a jó döntésért!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.06.08. 10.17 | Módosítva : 2016.06.08. 10.55

Évek óta nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szinte minden nálunk kapható háztartási gépről videó készüljön. A videóból nemcsak a legfontosabb termékjellemzőket ismerheted meg, de 3D-ben, valós méretben és nagyon közelről is láthatod a készülékeket.

A markabolt.hu videólistáján megtalálhatod az összes termékvideót, termékkörönkénti szűréssel is. Így abban az esetben, ha a mosógépek termékvideói között szemezgetnél, az összes mosógép termékvideóját megtalálod. Ha már eldöntötted, hogy elöltöltős vagy felültöltős modellt szeretnél, az elöltöltős mosógépek  termékvideóit és a felültöltős mosógépek videóit külön-külön és megnézheted.

Nemcsak főbb termékkategóriánként, de márkák szerint is csoportosítottuk a termékvideókat. Így külön-külön listában tekinthetőek meg az AEG, az Electrolux és a Zanussi mosógépek, hűtőszekrények vagy éppen szárítógépek.

Minden termékvideóban a márkabolt.hu szakképzett, nagy tapasztalattal rendelkező kereskedői, üzletvezetői tolmácsolásában ismerheted meg a legfontosabb termékjellemzőket. A videók nagy előnye, hogy bekukkanthatsz minden készülékbe, így láthatod a mosogatógép, a hűtő belső kialakítását, vagy éppen a kombinált gőzsütő sütőterét.

A termékvideók segítségével gyorsan megismerheted az egyes készülékeket, hiszen 1-1 videó teljes hossza egy -két perc. Ez azt jelenti, hogy ha csak 20 perced van a nézelődésre, legalább 10 készülék legfontosabb jellemzőit megismerheted. Így pedig izagán könnyűvé válik a választás! Nálunk ráadásul csupa-csupa magas minőségű, közkedvelt készülékből választhatsz, amit évszázados gyártói háttér garantál.  Nézz körül most!