Teppan yaki indukciós főzőlap az AEG-től

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.01.13. 17.54 | Módosítva : 2017.01.15. 12.02

Egy igazán különleges AEG főzőlapot mutatunk be cikkünkben. Az AEG HC452601EB beépíthető főzőlappal a japán konyha varázslatos hangulatát idézheted meg otthonodban.

A teppan yaki sütögetéshez nem kellenek edények, hosszas előkészítés sem, csak minőségi alapanyagok! Aki járt Japánban, vagy akár egy japán étteremben megkóstolta a teppan yaki felületen készült grillezett fogásokat, nem felejti el az intenzív ízeket.

A teppan yaki a teppan (vaslap) és yaki (grill) szavakból áll össze. A teppan yaki felülete pillanatok alatt és teljesen egyenletesen forrósodik fel, így minden egyes darab hús, vagy zöldség egyszerre fog elkészülni. A magas hőmérsékletnek köszönhetően a húsok felülete szinte azonnal bezáródik, így nincs vitamin, vagy ásványi anyag veszteség, a húsok megőrzik ízüket, szaftosak maradnak. A zöldségek frissek, roppanósak maradnak, ráadásul színüket sem veszítik el a grillezés közben.

Az AEG HC452601EB beépíthető főzőlap az AEG moduláris rendszerű  CrystalLine főzőlap- sorozat egyik legkülönlegesebb darabja. Az A energiaosztályú készülék érintőkapcsolós vezérlésű modell.  A rozsdamentes acél felület könnyedén tisztítható.

A főzőlapon markasteaket, lazacot, különféle tengeri és édesvízi halakat, tenger gyümölcseit is  süthetünk. A felületen egyszerre készülhetnek a zöldségek is húsokkal, a hirtelen sütésnek köszönhetően nem fogják átvenni egymás ízét.

Márkabolt.hu Tipp: Az AEG HC452601EB beépíthető főzőlap összekapcsolható a sorozat további elemeivel, például az AEG HC451501EB beépíthető főzőlappal, mely az otthoni wokozás élményt teszi lehetővé, nyílt láng használata nélkül.