Teleszkópos sütősínek teszik még könnyebbé a sütést az AEG sütőkben

Kategória: Márkabolt újdonságok
2024.03.25. 13.31 | Módosítva : 2024.04.10. 09.55

A teljesen kihúzható teleszkópos síneknek köszönhetően jobban hozzáférhetsz a sütőben lévő edényekhez, tepsiknek. A sínek lehetővé teszik, hogy a polcokat teljesen kihúzd és ebben a helyzetben rögzítsd, így a kezed szabadon marad és forgathatod, fűszerezheted a sültet.

A teleszkópos sütősín lényege az, hogy a sínre helyezett tepsit, rácsot kihúzott állapotában is vízszintesen tartja. Nem szükséges fogni a rácsot, vagy a tepsit egy ronggyal, nem fog billenni, vagy ráfolyni a zsiradék a kezünkre. A sütősínt alapfelszereltségként számos AEG és Electrolux sütőhöz mellékelve, a sütőtérbe csomagolva kapjuk meg. A csúszósín bármelyik sütési magasságban felhelyezhető és könnyedén, néhány mozdulattal áthelyezhető egy másik polcmagasságba. 

Teleszkópos sütősín található például az AEG BSK988330M beépíthető sütőben, mely távolról is vezérelheted. Az AEG alkalmazásból ráadásul személyre szabható főzési tippeket is kaphatsz. A sütő egyszerűen vezérelhető a színes kijelzőn keresztül. A programválasztó gomb segítségével böngészhetünk a programok között, beállíthatunk időzítőket, és kiválaszthatunk speciális funkciókat is a digitális kijelzőn. A szoftvereket vezeték nélküli WiFi kapcsolaton keresztül frissíthetjük.

3 sütési szinten készíthetjük el a fogásokat. A sütőfunkciók között Au gratin barnítás, alsó sütés, kanyérsütés, hagyományos sütés, kiolvasztás, kelesztés, aszalás, félkész étel, vitál gőz, grill, magas páratartalom, alacsony páratartalom, melegen tartás, nedves hőlégbefúvás, pizza, tányérmelegítés, tartósítás, lassú sütés, gőz regenerálás, Steamfy program, hőlégkeverés, turbo grill is elérhető az ujjlenyomatmentes inox felületen keresztül programozható sütőben. 

Markabolt.hu Tipp: Az AEG BSK988330M beépíthető sütő részletes terméktulajdonságait is megismerheted termékbemutató videónk segítségével. Teljes sütőválasztékunkat itt éred el