Te is utálod a porszívózást?

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.08.03. 21.49 | Módosítva : 2016.08.03. 22.01

Képzeld el, ahogy épp kibotorkálsz a hálószobából és a kanapéhoz érve látod, hogy morzsás, a radiátor mögött pókháló lapul, a könyvespolcon pedig az ablakon beáramló reggeli szellő hatására a szolid porréteg diszkréten felkavarodik. Muszáj porszívóznod.

Legyünk őszinték: porszívózni nem kellemes elfoglaltság. Takarítani viszont szükséges. Kora reggel, vagy késő este (amikorra éppen ráveszed magad a nemszereted munkára) már a szomszédok miatt nem illik. A megoldás az, ha olyan porszívót választunk, ami megkönnyíti a dolgunkat. Az Electrolux UltraSilencer ZEN-nel például gyorsan és hatékonyan végezhetünk a feladattal, zavaró tényezők nélkül. A 2016. áprilisában a 665/2013 számú EU Bizottsági rendelet alapján tesztelt zajszint mérés igazolja, hogy jelenleg ez a világ legcsendesebb porszívója. Mindössze 58 decibeles zajszintjével alig hangosabb, mint a suttogás vagy a lehulló levelek hangja.

A csendessége csak egyik jó tulajdonsága ennek a páratlan porszívónak! A porszívózást ugyanis nem kell félbehagyni, megszakítani például a résszívót vagy egy újabb konnektort keresgélve.  A  vezeték ugyanis elég hosszú, tizenkét méter hatósugarú, így több szobán is áthaladhatunk megszakítás nélkül.

Az Electrolux ZUSALLFL58  porszívó AeroPro 3in1 szívófejével a szűk réseknél, a morzsás kárpitnál és a poros polcnál sem kell megállnunk. Ezzel az egyetlen szívófejjel mindegyik felület letakaríthatjuk, nem kell keresgélni az alkalmas eszközt, és nem kell helyet találni több különböző tartozék tárolásához sem. Az egyik irányból csatlakoztatva a szűk résekből tünteti el a porcicákat, a kefeszerű oldalával a könyveket, bútorokat portalaníthatjuk, ha pedig szétnyitjuk, a szövetekről is pillanatok alatt összeszedhetjük a morzsát.

Az Electrolux ZUSALLFL58 porszívó minden típusú padlón kiváló teljesítménnyel takarít.  Az Electrolux egyetlen európai porszívógyárában, Jászberényben készülő, AAA besorolású új Electrolux UltraSilencer ZEN porszívócsalád  csokoládébarna színű modelljét keresd a márkabolt.hu páratlan porszívó kínálatában!