Szárítsd gépben a teljes ruhatáradat!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.04.08. 16.20 | Módosítva : 2016.04.08. 18.59

Az AEG legújabb szárítógépeinek köszönhetően egyáltalán nem lehetetlen, hogy a legkényesebb blúzok, pulóverek is gyorsan szárazak legyenek. Íme a tesztgyőztes, A+++  AEG T97689IH3 hőszivattyús, kondenzációs szárítógép!

Az AEG legújabb szárítógépei kíméletesen szárítják meg a - ruhacímke szerint - kézzel mosható selyem és gyapjú ruhákat is. Bármilyen anyagból készül a ruha, ezek a szárítóprogramok szem előtt tartják a különféle textíliák igényeit. Így minden textília megkapja a neki kijáró törődést. Az AEG T97689IH3 szárítógépben biztonságosan száríthatod  a ruhacímke szerint csak kézzel mosható gyapjú és selyem ruhákat is.  

A nagy kapacitású dobban a ruháid nem nyúlnak ki, megtartják eredeti formájukat. Ráadásul a töltetre szabott programok mindenféle szövetet kíméletesen szárítanak meg. A StiWa tesztjén győztes termékcsaládba tartozó AEG T97689IH3 szárítógép nem csak ruháknak tesz jót, de a  pénztárcának, és a környezetnek is jó barátja. Hőszivattyús technológiával dolgozik, ami azt jelenti, hogy a ruhákat alacsonyabb hőfokon szárítja, és ez kevesebb energiafogyasztással jár. A+++ besorolású szárítógép ezt az ÖKOHeat Pump technológia használatával éri el. Az első hőszivattyús szárítógépet az Electrolux mutatta be 14 évvel ezelőtt, s azóta is őrzi vezető szerepét az energiatakarékos megoldások fejlesztésében. De ez még nem minden! Az ÖKOFlow rendszerrel ellátott szárítógépben csupán 1 szűrő van, amit tisztán kell tartani, hogy a gépek hatékonyan dolgozzanak.

 A szűrő a legfinomabb részecskéket és bolyhokat is biztonságosan eltávolítja. A hatékony légáramlást és az alacsony energiafogyasztást az biztosítja, hogy minden ciklus után megtisztítjuk az ajtóban lévő kétrétegű szűrőt.

A szárítógép kíméletességét a Woolmark tanusítvány is igazolja. A Woolmark a világ vezető, független szakmai szervezete a gyapjúápolás terén. Rendkívül szigorú teszteknek tett eleget ez a szárítógép, hogy Woolmark Blue minősítést kaphatott. Ez azt jelenti, hogy a gépekben azokat a gyapjú holmikat is lehet szárítani, melyek a ruhacímke szerint csak kézzel moshatók.

Az AEG T97689IH3 szárítógép szárítási ciklusa a lehető legalacsonyabb zajszinten dolgozik, amit tovább csillapít a készülékház zajszigetelése. Az extra-csendes inverter motornak köszönhetően a hallható végeredmény nagyon csendes - az Extra Silent program használatával 62 dB.