Szárítógép visszavásárlási garanciával

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.01.25. 17.14 | Módosítva : 2015.01.25. 17.54

Mennyi idő alatt bizonyosodhatsz meg  arról, hogy a legjobb választást hoztad, amikor AEG szárítógépet vásároltál? Egyetlen szárítási ciklus. Mi 90 nap próbaidőt adunk, hogy meghozhasd a végső döntést.

Az AEG világszerte kedvelt, prémium háztartási gép márka, melyet az Electrolux gyárt. Az AEG azámára különösen fontos, hogy a készülékek használói elégedettek legyenek választott háztartási gépükkel. Ezért egy különleges akcióval indítjuk a márkabolt.hu webáruházban a 2015-ös évet. Azok a vásárlók, akik 2015. január 19. és március 19. között vásárolnak a márkabolt.hu webáruházban AEG szárítógépet, most 90 naptári napot kapnak, hogy kockázat nélkül használhassák az általuk kiválasztott AEG szárítógépet. Ha nem elégedettek a készülékkel és 90 naptári napon belül visszaszállítják a készüléket a márkabolt.hu -hoz, visszakapják készülékük árát.
A pénvisszafizetési garancia érvényesítésének feltételeiről kérdezze ügyfélszolgálatunkat!

A markabolt.hu által forgalmazott AEG szárítógépek egyedien kezelik a különböző textíliákat, használatuk egyszerű és nagy töltet kapacitással rendelkeznek.Valamennyi AEG szárítógép kondenzációs, így nem igényel kivezetést. Különösen praktikussá teszi az AEG szárítógépeket, hogy  egy egyszerű keret (TRZ 903) segítségével össze lehet építeni őket az AEG elöltöltős mosógépekkel, így helyet takaríthatunk meg.

Márkabolt Tipp: A téli hónapokban különösen nagy hasznát veszed egy szárítógépnek! Ne késlekedj, válaszd ki most az igényeidnek és pénztárcádnak megfelelő modellt a márkabolt.hu széles szárítógép kínálatából!