Sütés, mosás: gőzzel jól jársz

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.12.21. 10.08 | Módosítva : 2013.12.23. 16.08

Az Electrolux SteamSystem mosógépekben gőzzel tudjuk felfrissíteni egy nehéz nap után a legkényesebb ruhadarabokat is, a CombiSteam sütőkben pedig alacsonyabb hőfokon egészségesebb, sőt finomabb ételeket készíthetünk. Gőzre fel!

Energiatermelés, közlekedés, fűtés, sütés, tisztítás – nem is gondolnánk, a gőz milyen sokoldalúan hasznosítható. A technológia, amely az ipari és a nagyüzemi felhasználás során már bizonyított, szerencsére egyre több Electrolux háztartási készülékben is elérhető.

A gőz energiájának felhasználására már az ókori görögök tettek kísérletet: az első ilyen eszközt 
kr.e. 1. században az alexandriai Hérón találta ki. A   ismert szerkezet azonban csak tudományos játék maradt. A gőz energiájának újrafelfedezésére egészen a 17. századig várni kellett. Napjainkban a gőz számos felhasználása ismert. Áramot termelünk vele, lakásainkat fűtjük, gőzfürdőben relaxálunk, a mosodákban gőzzel tisztíttatjuk ruháinkat, az éttermekben gőzsütőben készült vacsorát rendelünk.  

Jó volna otthon is elérni a mosodai tisztaságot, vagy olyan ízletesen és gyorsan sütni, akár egy séf? Ezekre az igényekre kínálnak megoldást az Electrolux gőzfunkciós készülékei.

A gőz megjelenése a konyhában új lehetőségeket teremtett: gyorsabban, finomabb, vitaminban gazdagabb ételeket süthetünk a gőzfunkciós sütőkben. A gőzsütés során azételek jobban megőrzik természetes ízüket és tápanyagtartalmukat, így egészségesebbek maradnak. Sütés közben a gőz belül puhává és szaftossá párolja, a forró levegő pedig kívül ropogóssá és arany-barnává varázsolja ételeinket. A CombiSteam sütők, mint például az EOB 8956 VAX  többféle gőzprogrammal és előre programozott receptekkel segítenek, hogy igazi ételkölteményeket készíthessünk.

Egy autóban összegyűrt zakót, vagy egy ételszagú blézert általában a mosodába viszünk. A professzionális mosodákban rendszeresen használnak gőzt a ruhák felfrissítéséhez és a gyűrődések kisimításához: ahogy a szövetszálak ellazulnak, a ráncok finoman kisimulnak. Ezt a technológiát. hozzák el otthonainkba az Electrolux SteamSystem   mosógépek, melyek gőzprogramjával otthon, vegyszerek használata nélkül tüntethetőek el a gyűrődések, és a ruhába ragadt szagok. Gőzölés mellett nem lesz olyan gyakran szükségünk a vasalóra sem, ám ha mégis, gyorsabban és könnyebben végezhetünk a vasalással, mint eddig bármikor. A professzionális elöltöltős Electrolux mosógépek, a EWF 1408 WDL és az EWF 1276 GDW  gőzzel frissítik és gyűrődésmentesítik a kényes ruhaneműt. A gőztisztítás program finoman kisimítja a ráncokat és eltávolítja a szagokat, így rövid idő alatt menetkész állapotba hozhatjuk  kedvenc ruháinkat. 

Gőzre fel! Keresd a márkabolt.hu webáruházában a gőzfunkciós háztartási készülékeket!