Sportmixerben a nyár ízei

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.06.16. 19.49 | Módosítva : 2015.06.16. 21.11

Roskadoznak a gyümölcsfák, így itt az ideje, hogy gyümölcsturmixok és  smoothie-k töltsék meg az Electrolux sportmixert! Az   új Electrolux sportmixerhez most  két kulacs is tartozik, így akár kirándulni, akár strandolni magunkkal vihetjük a nyár ízeit.
Ennél egyszerűbb nem is lehetne! Készítsünk akár csupa gyümölcs, csupa zöldség smoothie-t vagy tejjel krémesített turmixot, az ízvariációknak csak a képzeletünk szab határt. Csak tegyük a friss gyümölcsöket az Electrolux sportmixer kelyhébe, nyomjuk meg a gombot, és már kész is a saját készítésű frissítőnk.  Az Electrolux sportmixer kulacs formájú kehelyben készíti a turmixot, így nem kell átönteni, elég a kupakot lecserélni, és már indulhatunk is!

Édes, pikáns, frissítő és tápláló turmix variációt is készíthetünk.  A sportmixer kis méretének köszönhetően mindig kéznél van a konyhapulton, kétadagnyi (0,6l) frissítőt tartalmazó palackja pedig pont elfér a táskánkban. Sőt, a két kulacs kupakja eltérő színű, így mindig tudjuk, melyik kulacs kié. Ha a forró napokon jeges felfrissülésre vágyunk, az Electrolux sportmixernek ez sem jelent gondot! Épp olyan könnyedén aprítja a jégkockát és a fagyasztott gyümölcsöt, ahogyan a friss hozzávalókat pürésíti.

Márkabolt.hu Tipp: Az új Electrolux sportmixer már kapható a márkabolt.hu webáruházban. Ha most vásárolsz Electrolux sportmixert, ajándékba adunk hozzá egy izgalmasabbnál izgalmasabb ízvariációkat tartalmazó receptfüzetet is!