Porszívózz szabadon, Ergorapidoval!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.04.16. 20.28 | Módosítva : 2014.04.22. 11.52

Az Electrolux Ergorapido, a vezeték nélküli porszívózás élményét jelenti szerte a nagyvilágban. A Magyarországon gyártott új, kétfunkciós modelleknek hatalmas a szívóereje, az akkumulátor egyetlen töltéssel megbirkózik több szobával, ráadásul gyönyörű.

2004-ben mutatta be az Electrolux az első Ergorapido porszívót, amely az elmúlt tíz évben milliók kedvence lett. Gyorsan és kényelmesen lehet vele takarítani, beépített morzsaporszívója pedig az autóban is praktikus. Az Ergorapidot kár lenne szekrénybe rejteni! Friss színei stílusosak, a szálcsiszolt nemesacél borítású modellek  számos színben pompáznak.  Piros, szürke vagy ébenfekete porszívók mellett metálfényű acélszürke és csokoládébarna színű modellek választhatóak.

Az új, harmadik generációs Ergorapido akkumulátor kapacitása jelentősen megnőtt, egy feltöltéssel még tovább használható. Hatékonyságát a megnövelt felületű szűrő segíti. LED fényekkel világítja meg az utat maga előtt. A nagy keréknek és az újratervezett szívófejnek köszönhetően a készülék páratlanul jól manőverezhető, különleges súlyelosztásából adódóan nem dől el.

Márkabolt Tipp: Téged is megőrjítenek a porszívó keféjére tapadó hajszálak? Az Ergorapidot azért is szeretni fogod, mert a takarítás végeztével azzal sem kell bajlódni, hogy a motoros forgókefére tekeredett hajszálakat eltávolítsuk: a fekete, acélszürke és csokoládébarna modellek szívófejébe épített penge egyetlen gombnyomással levágja a kefére tekeredett hajszálakat.