Porszívózás közben sem kell kiabálni

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.09.08. 09.17 | Módosítva : 2016.09.24. 18.18

Kapcsold már ki, mert egy szavadat sem hallom! - nálatok elhangzott már porszívózás közben? Bizonyos napszakokban be sem merjük kapcsolni a porszívót, nehogy felverjük az egész házat, vagy megzavarjuk egy családtag pihenését. A megoldást a ZEN porszívócsalád jelenti.

Hangos zúgás helyett csak egy csendes esőhöz hasonlító nyugodt hangot hallunk, ha bekapcsoljuk a világ legcsendesebb* porszívóját (2016. áprilisi adatok alapján). Az emberek többségét leginkább a porszívózás zaja zavarja a porszívózásban, de az új Electrolux UltraSilencer ZEN™ porszívóval szinte teljes csendben varázsolhatjuk tisztára otthonunkat. A porszívó 58 dB-es zajszintje mellett kisgyermekünk vagy házi kedvencünk álomba szenderülhet, kedvenc sorozatunk egyetlen fordulatáról sem maradunk le TV-nézés közben.

Az Electrolux egyik porszívó használattal kapcsolatos kutatása szerint az emberek 90 százaléka szeretné, hogy következő készüléke halkabb legyen a jelenleginél. Mivel egy-egy alkalommal legalább fél órát vagy még többet porszívózunk, a hangos zúgás egy idő után különösen irritáló, fárasztó lehet.
 
  • Az  Electrolux UltraSilencer ZEN™  porszívó újításai a lehető legnagyobb mértékben csökkentik a készülék zajszintjét.
  •  
  • A Silent AeroPro™ flexibilis porszívócső belső fala csendes légáramlást biztosít, belső lemezkéi pedig még tovább tompítják a hangokat.
  •  
  • A Silent ZEN™ szívófej nyílása közelebb került a talajhoz, így – főleg szőnyegen – a zajszint még tovább csökkent.
  •  
  • Újratervezett motorszűrő teszi lehetővé, hogy a levegő akadálytalanul áramoljon a készülékben, így ha bekapcsoljuk az UltraSilencerTM ZEN porszívót, nem hallunk zavaró zajt.
 
A csendes takarításért cserébe nem kell lemondanunk a tökéletes tisztaságról sem. Az UltraSilencerTM ZEN ugyanis épp olyan hatékony, mint amilyen halk. A ZEN porszívócsalád csokoládébarna Electrolux ZUSALLFL58 porszívója minden padlótípust kiválóan takarít. A Silent ZEN™szívófej  alaposan dolgozik, így a parkettáról, a járólapról, a szőnyegről, sőt még a nehezen elérhető, szűk sarkokból is hatékonyan szedi össze a piszkot.

Az Electrolux ZUSALLFL58 porszívó digitális kijelzőjén jól látható az éppen beállított teljesítményfokozat, és még azt is jelzi, mikor kell cserélni a porzsákot!  Az AeroPro 3in1 tartozékkal kényelmesen letakarítható a fal, a bútorok és minden más felület is.