Porcica, poratka, porallergia ellen UltraOne porszívó

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.01.25. 23.41 | Módosítva : 2014.02.28. 23.21

Télen  a hideg miatt ritkábban szellőztetünk, lakásunk levegője ezért porosabb lehet. Az Electrolux UltraOne erre nyújt megoldást: minden felületről maximális alapossággal szedi össze a port, és szinte egyetlen porszemcsét sem enged vissza a légtérbe.

Minden negyedik-ötödik honfitársunkat érinti valamilyen allergia. A leggyakoribb  allergiás panaszokat  a poratka-allergia okozza, ami a szakemberek szerint az asztmatikus megbetegedések csaknem felét okozza. Télen, amikor jól felfűtjük a lakást és ritkábban szellőztetünk, hogy a meleget bent, a hideget kint tartsuk, szervezetünk még jobban ki van téve a porallergia veszélyének. Rendszeres szellőztetés híján a por megreked a légtérben, a poratka pedig könnyebben megtelepszik a textíliában. Ezért fokozottan oda kell figyelnünk, hogy eltávolítsuk a kórokozót a szőnyegekből, kárpitokból, ágybetétekből.

A megújult Electrolux UltraOne porszívók nagy teljesítményű motorja, intenzív levegőáramlása és erős szívófeje együttesen gondoskodik a minden eddiginél hatékonyabb takarításról. A szívófejtől a kifúvónyílásig az UltraOne teljes légútja tökéletesen szigetelt, így maximális szívóerőt tud kifejteni, miközben a precíz illesztések mellett gyakorlatilag egyetlen porszem sem kerül vissza a lakás levegőjébe.

A 3 az 1-ben rendszerrel működő szívófejjel elérjük a legrejtettebb zugokat is a szobában, még a bútorok között is. Könnyedén válthatunk a kefés, a réstisztító vagy a kárpittisztító fejek között, így bárhol felszippantható a por, illetve az allergiát okozó poratka és ürüléke.

Az UltraOne porszívók nagy hatékonyságú szűrője a legapróbb porszemcséket is megszűri. A HEPA 13 szűrő képes akár a 0,3 mikron méretű porrészecskéket is kiszűrni, így szinte 100 százalékban megtisztítja a lakás levegőjét. Ha pedig a szűrő a sok felszívott por miatt megérett a cserére, a nagy LED kijelző figyelmeztet a műveletre. Fontos, hogy a szűrőcserét ne blicceljük el,  mert annak áteresztő képessége nagyban befolyásolja a porszívó teljesítményét és otthonunk levegőjének tisztaságát.

Márkabolt Tipp: A környezetbarát  UltraOne Green porszívó elérhető a Márkabolt.hu üzletekben és webáruházban. Ismerd meg ennek a kiváló porszívónak még több termékjellemzőjét és tulajdonságát a porszívóról készült videónkból!