Óvd kedvenc pulóvered puhaságát!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.12.14. 19.50 | Módosítva : 2016.12.15. 18.39

Kedvenc holmijaid AEG szárítógépben szárítva sokáig megőrzik puhaságukat, színüket és tartásukat. Ismerd meg az AEG AbsoluteCare®  szárítógépeit!

Itt a hideg. Minden ruha lassabban szárad. A vastag kabátok, pulóverek (amiket ráadásul nem is centrifugázhatsz ki a megszokott magas fordulatszámon a mosógépben) különösen lassan száríthatók. Felejtsd el a szobában száradó ruhákat! Ha AEG AbsoluteCare®  szárítógépet választasz, vége az örökös teregetésnek! Minden, még a kényes anyagú ruhák is biztonsággal száríthatók benne.

Gyapjút, selymet vagy outdoor ruhákat sokáig elképzelhetetlen volt szárítógépben szárítani. Az AEG AbsoluteCare®  szárítógépei azonban a ruhacímke szerint csak kézzel mosható anyagokkal is kíméletesen bánnak. A szárítógép szárítás közben finoman mozgatja a ruhákat, mintha csak egy bölcsőt ringatnának. A pulóverek felfekszenek a dob falára, mintha fektetve szárítanánk őket. Az outdoor program pedig épp olyan hőmérsékleten szárít, ami megújítja a vízhatatlan réteget.

Az AEG T8DEC68S szárítógép számos szenzorral gondoskodik arról, hogy mindig a legtökéletesebb legyen a szárítás. Nem gyűri, nem csavarja a ruhákat. Az AbsoluteCare®   rendszer  annyira kíméletes, mintha természetes levegőn száradnának a ruhák. A dobmozgást az anyagokhoz igazítja, a selyem így kevésbé gyűrődik, a gyapjú nem megy össze, és a megfelelő programon szárítva az outdoor ruhák is sokáig megőrzik vízhatlanságukat. OptiSense rendszer mindig a töltethez igazítja a szárítási ciklust, így idő- és energiatakarékosan szárít, miközben vigyáz arra, hogy semmi se legyen túlszárítva. A SensiDry technológia fele akkora hőfokon is tökéletesen dolgozik anélkül, hogy a szárítási idő hosszabb lenne.

Az AEG T8DEC68S szárítógép a legmodernebb hőszivattyús-kondenzációs technológiával, inverter motorral felszerelt modell.  Energiaosztályát tekintve A+++ energiaosztályú készülék, melynek kíméletességét Woolmark Blue minősítés is garantálja.