Okoskonyha stílusosan: AEG X69454MD10 páraelszívó

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.07.04. 08.05 | Módosítva : 2016.07.04. 08.12

Az AEG X69454MD10 kürtős páraelszívója Hob2Hood rendszerű. Ez azt jelenti, hogy képes kommunikálni a főzőlappal, azzal egy rendszert alkotva a főzőlap működéséhez igazítja az elszívás mértékét.

Konyhai eszközeinktől ma már nem csak azt várjuk el, hogy minden pillanatban tökéletes teljesítményt nyújtsanak. A főzéshez is intelligens megoldásokat keresünk. Az AEG fejlesztése az úgynevezett Hob2Hood rendszer. Ennek köszönhetően  a főzőlap és az elszívó automatikusan összedolgozik, így mindig tiszta lesz a levegő a konyhában. Ha elkezdünk főzni a főzőlapon, és az elszívó automatikusan bekapcsol. Amikor felforrnak az ételek, vagy sütünk valamit (nagyobb lesz a hő), a páraelszívó érzékeli, és szükség esetén nagyobb fokozatba kapcsol. Miután végeztünk a főzéssel, az elszívó még dolgozik, egészen addig, amíg a főzőlap lehűl. A rozsdamentes kivitelű AEG X69454MD10 kürtős páraeszívó igazán csendes, teljesítményfokozattó függően 57-70 dB zajszintje A minősítést érdemel. A 3 zsírszűrős alumíniumkazettás szűrője hatékonyságához nem férhet kétség.

A Hob2Hood rendszer infra kapcsolaton keresztül köti össze a főzőlapot és az elszívót. A főzőlap jeladója távirányítással aktiválja az elszívót. Amint elkezdünk főzni, a rendszer automatikusan bekapcsolja az elszívó világítását. Az elszívás intenzitása pedig precízen igazodik ahhoz, hogy a főzőzónák épp milyen fokozaton működnek. Például amint elkezd forrni a leves, vagy felforrósodott az olaj, a rendszer intenzívebb fokozatra vált.Természetesen  bármikor felülírhatjuk az automatikus beállításokat.

A Hob2Hood rendszerű AEG páraelszívó tökéletes éke a konyhánknak. Intelligens vezérléséhez kifinomult dizájn társul, LED lámpái szinte nappali fénybe borítják a főzőfelületet!

Márkabolt Tipp: Az X69454MD10, kürtős  Hob2Hood rendszerű AEG páraelszívót keresd a márkabolt.hu páraelszívó választékában!