Nincs többé túlmosott ruha

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.08.15. 20.23 | Módosítva : 2014.08.21. 08.03

Az új AEG A+++ energiaosztályú ProTex mosógépek minimális fogyasztással, kis töltet esetében is optimális körülmények között gondoskodnak még a legkényesebb textíliákról is. Magyarországon az  új AEG ProTex mosógépek közül az L72470FLE  elöltöltős, 7 kg-os töltetű mosógép kapható.

A legtöbb vásárló új mosógép kiválasztásánál minimálisan két fő szempontra figyel: az energiafogyasztásra és a kapacitásra.

Energiahatékonyság Az új AEG ProTex elöltöltős mosógépek A+++ energiaosztálya garantálja a minimális fogyasztást: egy A osztályú készülékhez képest tízből három mosás energiaigényét megspórolják nekünk.

Mosási kapacitás A heti szennyes mennyiségéből indulunk ki, amikor egy új mosógép kiválasztásáról döntünk. Mivel minél kevesebbszer szeretnénk elindítani a mosógépet, ezért általában nagyobb kapacitású modellt keresünk. A gyakorlat azonban azt mutatja, mosógépünk kapacitásának csak 60%-át használjuk ki, sőt gyakran előfordul, hogy csak egy-egy dzseki, néhány blúz kerül a mosógépbe. Ha viszont a dob nincs tele, ruháinkat a túlmosás veszélye fenyegetheti. Kis töltet esetén feleslegesen sokat áznak mosószeres vízben, anyaguk jobban kopik, ráadásul energiát is pazarolunk. Az új AEG ProTex elöltöltős mosógépek intelligens rendszere azonban megvédi ruháinkat a túlmosástól akkor is, ha csak 1-2 ruhadarab  mosásáról van szó. Az OptiSense rendszer felméri a töltet nagyságát, ehhez igazítja a mosás víz-, energia- és időigényét. A mosógépbe  betehetjük a kényes ruháinkat is.

Az alacsony fogyasztás és maximális mosási hatékonyság mellett az új AEG elöltöltős modellek számos funkcióval igazodnak igényeinkhez. A 20 perc alatt lefutó extra gyors mosóprogram  beilleszthető még a legszorosabb napi programba is. A késleltetett indítás és a programrövidítő opciókkal pedig napi tevékenységünk ritmusához igazíthatjuk, mikor kezdje és fejezze be munkáját a mosógépünk.