Morzsa mentes konyha ajándékba!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.10.15. 23.16 | Módosítva : 2015.10.15. 23.23

Ha igazán tiszta, ragyogó otthonra vágysz, akkor a legjobb választás lehet számodra az Electrolux valamely UltraOne porszívója. Ugyanis, ha december 31-ig megvásárolod új porszívódat a Márkabolt.hu-nál, akkor egy morzsaporszívót adunk ajándékba!

Ehhez nincs is más dolgod, mint kiválasztani kedvenced a következő Electrolux porszívó modellek közül:
A ZUOGREEN+ környezetbarát technológiájával és extra nagy méretű, 5 literes porzsákjával áll szolgálatodba.
A ZUOALLFLR+ (ZUO UltraOne All Floor) tökéletes választás azokba az otthonokba, ahol egyszerre több padló típus is megjelenik. Számára sem a parketta, sem a szőnyeg, sem pedig a járólap nem jelenthet akadályt.
A ZUOANIMAL+ azok számára ajánlott, akik állatbarátok, de házi kedvenceik mellett sem hajlandók lemondani a tiszta otthonról. Ez a remek Electrolux porszívó minden lehullott szőrszálat pillanatok alatt feltakarít és megőriz az univerzális porzsákban.
A ZUODELUXE+ a komplex megoldások kedvelőinek választása.
A ZUOQUATTRO pedig kiváló választás a környezetbarát, energiatakarékos megoldások elkötelezett híveinek AAAA minősítésének köszönhetően.

Ha meg van kedvenc Electrolux porszívód, mely tökéletesen illeszkedik igényeidhez, akkor lássuk azt is, hogy mi mindenre jó a morzsaporszívó! Hiszen nem csak a kenyérszeleteléskor lepotyogott darabkákat szippantja fel és a liszt foltokat tűnteti el. Az előszobában is nagy segítség a cipők talpáról lehullott sár és levéldarabkák összegyűjtésében. Puha kerekeinek hála semmit nem fog megkarcolni, ergonomikus kialakítása révén pedig tökéletesen illik majd a kezedbe.

Ugye meggyőztünk? Válaszd ki hát kedvenc UltraOne porszívód és vásárlásod után máris kézhez kapod az ajándék morzsaporszívót is a Márkabolt.hu-nál!