Mi marad ki a mosogatásból?

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.10.25. 17.20 | Módosítva : 2016.01.12. 18.41

Mostantól: semmi. Szögletes tányérok? Extra méretű borospoharak? Mély tésztástálak? Az Electrolux RealLife mosogatógépeket a való élet ihlette, így azok az edények is elférnek benne, amiket korábban kézzel kellett elmosni.  

Mosogatógép vásárlás előtt azt a tippet kaptam a márkabolt.hu József körúti üzletében, hogy a legjobb választás érdekében gondoljam át, milyen edényeket szoktam mosogatni. Mivel saját mosogatási szokásaimat nem vettem még górcső alá, ezért egy hónapig teszteltem, melyek azok az edények, amik a legtovább hevernek koszosan a konyhapulton. Ehhez nem kellett nagy extra figyelem, mert már a második héten világossá vált, hogy bizony a nagyobb darab fazekakat, serpenyőket és a finom üvegpoharakat tologatjuk ide-oda, miközben egy mosogatásba sem férnek bele. Amikor eme felfedezésemmel mentem vissza nézelődni a márkaboltba, máris konkrét készülékeket tudtak ajánlani.

A RealLife mosogatógépek az Electrolux fejlesztőmérnökeinek boszorkánykonyhájából kerülhet a Te konyhádba is! Ezek az újgenerációs masinák XXL méretű belső terüknek  köszönhetően  10 literrel nagyobb űrtartalommal és áthelyezhető kosarakkal rendelkeznek. Így a hagyományos tányérknál lényegesen nagyobb, extra méretű, akár 34 cm átmérőjű tányérokat is biztonsággal belehelyezheted.

Nem véletlen, hogy szinte az összes kézi mosogatószer reklámjában szerepel minimum egy olajos-zsíros serpenyő. Ugyanis a serpenyők és a pecsenyetálak mosogatása kézzel és géppel is nagy kihívás elá állítja a mosogatót. Bizony általában áztatás, előmosogatás, vagy olykor a mosogatási ciklus megismétlése is kellhet, ha mosogatógépet használtunk. Most ezek a  hússzafttól csillogó edények is kristálytisztán vehetők ki a mosogatógépből, előmosás és áztatás, vagy a mosogatási ciklus megismétlése nélkül is, mivel a RealLife kettős forgású szórókarja tökéletes mosogatást biztosít az összes zugban.

Mivel  RealLife mosogatógépek automatikusan a töltet mennyiségéhez igazítják a víz-és energiafogyasztást, nem kell több étkezést összevárni hét közben sem. Így mindig kedvenc kakaós bögrédből és kistányérodból falatozhatod a reggelidet! Ráadásul mosogatásonként legfeljebb  11 liter vizet használ fel. A legfinomabb porcelántól a legtöbbet használt serpenyőig minden konyhai edény a megfelelő gondoskodást kapja a RealLife mosogatással. Az Electrolux mosogatógépei számára a nagyméretű, különleges alakú vagy kényes tányérok, tálak sem okoznak gondot.

Márkabolt Tipp: Az Electrolux ESI 6700 RAX beépíthető mosogatógép 12 terítékes, A++ energiaosztályú készülék. AutoFlex automatikus programja 45 és 70 fok közötti hűmérsékleten mosogat. Emellett intenzív -kímélő, ECO, és két gyorsprogrammal is rendelkezik.  Keresd a márkabolt.hu kínálatában!