Megérkezett az UltraSilencer ZEN

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.06.09. 09.18 | Módosítva : 2016.06.09. 13.37

Az UltraSilencer™ Zen 58 dB(A) alig hangosabb az éjszaka halk neszeinél. Megnyugtató a hangja, így akkor is porszívózhatsz vele, amikor a többiek éppen tévét néznek, vagy még alszanak.
A porszívó az egyik legidegesítőbb háztartási zajforrás. A Miért pont most porszívózol? bosszantó és bosszankodó kérdése számtalanszor elhangzik. Bosszantó a porszívózni szándékozónak, mert a porszívózást is el kell valamikor végezni, és bosszankodó, hogy megint megzavar  valamilyen fontos, halaszthatatlan tevékenységet a porszívó zajával. A világ legcsendesebb porszívójával vége minden vitának!Mostantól porszívózás közben zenét hallgathatunk, telefonálhatunk vagy akár beszélgethetünk, mert az UltraSilencer ZEN porszívók hangja nem zavarják egyiket sem!

Az Electrolux fejlesztése hatalmas lépés, hiszen a porszívó (amivel pedig kivétel nélkül, szinte minden háztartásban rendszeresen portalanítanak) zajossága kiszakította a családot a napi tevékenységekből. Ugye ismerősek a következő tiltások: nem porszívózhatunk, amikor bármelyik családtagunk TV-t néz, alszik, ébredezik, telefonál, olvas, internetezik vagy éppen pihen. Ennek most vége, indulhat a takarítás!
 
Az Electrolux ZUSGREEN58 porszívó fekete-zöld kivitelben kerül forgalomba. Tökéletes választás a környezetvédelmi szempontokat is mérlegelő vásárlók számára, hiszen e modell különlegessége, hogy 55%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Az A energiacímkével ellátott porszívó szívófej kialakításának is köszönheti csendességét. Saját testmagasságunkhoz könnyedén beállíthatjuk a teleszkópos cső segítségével.

Márkabolt Tipp: Nézd meg most az Electrolux ZUSGREEN58 porszívó termékvideóját, amelyben meghallgathatod, miért is a világ legcsendesebb porszívója az UltraSilencer ZEN!

Körülnéznél, mielőtt döntesz? Böngéssz a márkabolt.hu teljes porszívó kínálatában!