Marinálás, szuvidolás Electrolux vákuumoló fiókban

Kategória: Márkabolt újdonságok
2019.08.31. 20.05 | Módosítva : 2019.09.01. 19.09

Az Electrolux KBV4X vákuumozó fiókja korlátlan lehetőségeket teremt a szuvidolás kiélvezéséhez, ráadásul marinálásra is kiválóan alkalmas.

A vákuumoló fiók az otthoni gourmet főzés sokoldalú kiegészítője. Számos olyan konyhatechnikai megoldást tesz lehetővé otthonunkban, amelyekkel a sztárséfek profi konyháiban találkozunk az éttermekben. Bár a vegetáriánus étrendet követők is rengeteg új fogást varázsolhatnak asztalukra, a vákuumoló fiókok igazi rajongói a húsimádók lesznek. Mennyei steakek, sültek készülhetnek a vákuumoló fiók segítségével. 

Az Electrolux KBV4X vákuumoló fiókja  minden normál sous vide fóliával kompatibilis, így könnyedén használható szuvidolásra. A szuvidolás során az alapanyagok megőrzik nedvességtartalmukat, vitaminjaikat, ízük pedig fantasztikus marad. Ha kiváló alapanyagokat vásárolsz a hentesnél, nagyon fontos, hogy a feldolgozás és hőkezelés során is lehető legkíméletesebben járj el, hiszen így lesz igazi az ízélmény! A szuvidolással a húsba zárod az összes ízt, a hús nem szárad ki és nem veszíti el azokat az értékes anyagokat, nyomelemeket, melyeket tartalmaz. 

A szuvidolásra képes Electrolux gőzsütők kiváló kiegészítője, így azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek ilyen csúcskategóriás Electrolux gőzsütővel, vagy terveznek beszerezni. Ilyen modell például az Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütő

Az Electrolux KBV4X vákuumoló fiók beépíthető modell, üveg előlappal rendelkezik. Az érintőkapcsolós kezelőpanel aktiválásához néhány mozdulatra van csupán szükség. A vákuumozás erőssége beállítható, így zöldségekhez gyengédebb, sajtokhoz közepes, míg húsokhoz  a legerősebb fokozatot választhatjuk. A pácolási (marinálási) funkcióval akár 10 perc alatt marinálhatunk húsokat, zöldségeket.