Kristálytiszta csillogás a ProClean mosogatógépekkel

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.10.31. 22.48 | Módosítva : 2015.10.31. 22.58

Az igazán kiváló mosogatógép nem csupán azért fontos konyhádban, hogy megspórold a mosogatás fáradalmait és legyen egy hely, ahova villámgyorsan beteheted a koszos edényeket, hogy ne legyenek szem előtt. Ennél sokkal többet várhatsz el tőle. Hiszen az AEG mosogatógépei gondoskodnak róla, hogy a tökéletesen megkomponált fogásokat Te és családtagjaid, valamint barátaid mindig ideális körülmények között élvezhessétek. Mert Te is biztosan egyetértesz velünk, hogy kevés annál lehangolóbb látvány van, mint mikor a nagy odafigyeléssel készített ételt koszos, tányéron tálalják, a borospoharak pedig vízkövesek, a csillogásnak pedig nyoma sincs.

Az AEG ProClean™ mosogatógépei ezen elvek és elvárások mentén öltöttek testet. 
Az igényeidre és az aktuális töltetre igazítható programok a fejlett Sensorlogic funkcióval kiegészítve minden munkafolyamat kezdetén lemérik a töltet mennyiségét és a szennyezettség mértékét. Ezen változók függvényében pedig aktuális igényeidhez igazítják a programot.

A WaterSave rendszernek köszönhetően ráadásul a tisztítás során az AEG mosogatógépek pénztárcádat és a környezetet is kímélik. Csupán fele annyi vizet használnak a tisztításhoz, mint egy átlagos mosogatógép. Ezzel évente akár 12 fürdőkádnyi, azaz 2100 liternyi vizet takarít meg.

A korábbiaknál 10 literrel nagyobb belső terében még több edényt moshatsz tisztára a finom kristálypoharaktól kezdve a pörköltes fazékig.

De az AEG mosogatógépei nem csupán a vízzel spórolnak, az ÖkoPlus opcióval, a lerövidített programokkal és az AutoOff funkció használatával az árammal is takarékoskodnak.

A ProClean™ mosogatógépek mindezek mellett hihetetlen csendben, csupán 37dB-es zajszinttel végzik feladatukat, mely tulajdonságával kategóriájának legcsendesebb modellje.

És a sor –szokás szerint- folytatódik. A ProBoost funkció nagy nyomást biztosít a makacs foltokhoz, a ProZone funkció kíméletes a poharakkal, míg az alsó kosárban levő edényeket intenzív vízsugárral varázsolja tisztává. Az ExtraHygiene funkció az öblítéshez használt forró vízzel az összes baktériumot elpusztítja.

Már csak egyetlen kérdés lehet, ami még visszatart, hogy máris beszerezd a Márkabolt.hu-ból új AEG mosogatógéped: Hogy illik-e a konyhádba. Nos, ez sem lehet többé akadály, hiszen az AEG beépíthető mosogatógépe a KitchenFit technológia dupla zsanéros megoldása révén a készülék ajtaja bármilyen szögben stabilan megáll. A 4-14 cm magas lábazatnak köszönhetően pedig minden konyhabútorba tökéletesen belesimul.