Keskeny mosógép - nagyszerű kombináció

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.06.28. 21.17 | Módosítva : 2013.07.10. 16.41

A mosógép van érted, nem pedig fordítva! Mozgalmas életünkben sok a tennivaló, időt kell szakítani a családra, barátokra, hobbikra, karrierre! Na és a napi házimunka? Az Electrolux keskeny  mosógépei olyan kényelmi funkciókkal rendelkeznek, hogy Neked csak azzal kelljen foglalkozni, ami igazán fontos.

Az Electrolux EWS 1277 FDW mosógép tökéletesen alkalmazkodik a Te igényeidhez. Mivel 15 cm-vel keskenyebb, mint a hagyományos mosógépek, így kevesebb helyet foglal, de nagyon sok mindent tud.

Innovatív lehetőségeinek köszönhetően idomul a Te időbeosztásodhoz. A Time Manager, időbeállító funkcióval nem a mosógép, hanem Te döntöd el, hogy meddig tartson a mosás. A mosási ciklus igazodik a rendelkezésre álló időhöz és a ruha szennyezettségéhez is. A késleltetett indítási funkciónak köszönhetően pedig be tudod állítani, hogy mikor induljon a mosás. Programozd úgy, hogy addigra végezzen a program, amikor ráérsz majd foglalkozni vele, így nem gyűrődnek órákig a frissen mosott ruhák a dobban. Például beállíthatod, hogy mire hazaérsz, vagy reggel, mire felébredsz, tiszták legyenek a ruháid. Neked már csak teregetni kell! A mosógép dobjába 6,5 Kg ruha kerülhet.

Közben azért sem kell aggódnod, hogy esetleg felvered a szomszédságot, mert inverter motorjának köszönhetően lényeges csendesebb mosógép, mint a hagyományos szénkefés változatok, ráadásul a kopó alkatrészek kikerülése miatt nagyobb teljesítményre képes. Az inverter motoros Electrolux mosógépek a legmodernebb mosási technológiát hozzák el a háztartásodba. 

Az Electrolux EWS 1277 FDW keskeny mosógép azoknak is jó választás, akik odafigyelnek a pénztárcájukra. Rendkívül alacsony energiaosztályba tartozik, és AutoOff funkciójának köszönhetően automatikusan kikapcsol a program lejárta után, így készenléti energiát sem fogyaszt.

A ruhák kíméletes tisztítása, a házimunkára szánt idő optimalizálása és az energiafogyasztás csökkentése, mindez együtt is megoldható. Válogass kedvedre a markabolt.hu kínálatából!