Kedvencek között: AEG F65412IMOP beépíthető mosogatógép

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.06.01. 08.53 | Módosítva : 2017.06.01. 12.23

Extra higiénikus mosogatást szeretnél? Az AEG F65412IMOP  az egyik méltán legnépszerűbb mosogatógépünk. Cikkünkből megtudhatod, miért válaszd ezt a modellt!

Az AEG mosogatógépek bármilyen összetételű töltetet képesek kezelni. Akkor is, ha az edények egy részének intenzívebb, a másik részének kíméletesebb mosogatásra van szüksége. A ProClean™ mosogatógépek fejlett Sensorlogic funkcióval rendelkeznek, mely 2 érzékelővel méri a töltet mennyiségét és a szennyezettség mértékét. A kapott értékek függvényében a töltethez igazítja a program paramétereit.

Kicsi a bors, de erős! A ProClean™ mosogatógépek közé tartozik az AEG F65412IMOP beépíthető mosogatógép is, mely minden mosogatás terén jelentkező kihívást megold. Akár törékeny üvegpoharakat, akár zsíros sütőserpenyőket kell tisztára mosni, a 9 terítékes készülék megbirkózik vele. Az A++ energiaosztályú mosogatógép 21%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint A energiaosztályú társai. Az Auto Off funkció segítségével a program végén teljesen kikapcsolja a készüléket.

A TimeSaver funkció gyorsabb mosogatást lesz lehetővé, mert a funkcióval fele annyi idő alatt mosogathatod el a lábosokat, fazekakat, edényeket. A gép nagyobb víznyomással és intenzívebb vízpermettel dolgozik, így rövidebb idő alatt végez. Az ExtraHygiene opció az edényeken visszamaradó baktériumok 99,99%-át elpusztítja.

Az AEG F65412IMOP beépíthető mosogatógép AutoSense programja egy nagyteljesítményű érzékelőnek köszönhetően  minimális energia-, víz- és időfelhasználás mellett működik. A késleltetett indítás funkcióval a mosogatási program az edények behelyezése után akár 1- 24 órával később indul el.

Márkabolt.hu Tipp: Nagyobb kapacitású készüléket keresel? Más funkcionalitású modellt vásárolnál? Válogass most  a márkabolt.hu AEG  mosogatógépei között!