Itt az AEG ProFresh CustomFlex hűtőszekrény

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.07.04. 10.27 | Módosítva : 2016.07.04. 11.15

Átrendezhető ajtórekeszeinek köszönhetően az AEG  S83920CMXF hűtőszekrényében mindig mi szabjuk meg, mit hová rakunk. A különböző méretű ajtórekeszek segítségével tökéletesen kihasználhatjuk a pakolóteret. 

Volt már olyan hogy egyszer csak a hűtő egy rejtett zugából későb került elő az az ínyencség, amit mindenképpen valamilyen különleges alkalomra tartogattál?  A hűtőnk néha olyan, mint egy hatalmas Bermuda-háromszög, mindig azt nem találod, ami kellene, pedig tudod, hogy a hűtődben van. Ráadásul hétről-hétre változik, hogy mit vásárolunk. Nyáron több a gyümölcs, a zöldfűszer, télen a dzsemek, a füstölt húskészítmények kerülnek előtérbe, Hatékonyan elpakolni viszont akkor tudunk, ha mi határozzuk meg, mit hová teszünk a hűtőszekrényünkben, és nem fordítva. Erre a problémára találták ki az AEG fejlesztőmérnökei a CustomFlex rendszert. Az AEG ProFresh kombinált hűtőben az ajtó rekeszeit szabadon átrendezhetjük, hogy tökéletesen kihasználhassuk a pakolóteret.

A CustomFlex rendszert úgy tervezték, hogy rugalmasan alkalmazkodjon hozzánk. A hűtőajtó tároló különböző méretű rekeszei végtelen variációt kínálnak. Ha mindig tudjuk, mi van a hűtőnkben és megfelelően hűtjük ételeinket, jelentősen csökkenthetjük a háztartási hulladék mennyiségét. Hiszen az ajtórekeszekben mindig szem előtt lesznek a lejárathoz közeledő ételek, minden ajtónyitáskor eszünkbe juttatva: használjuk fel, fogyasszuk el az adott ételt.

Ez a  hűtőszekrény úgynevezett TwinTech hűtőrendszerrel kerül forgalomba. A TwinTech külön hűti a hűtő- és fagyasztóteret, hogy a hőmérséklet és a páratartalom mindenütt optimális legyen. A MultiAir Flow egyenletes hőmérsékletet biztosít a hűtőtér minden pontján. Mi pedig a hűtőajtó LCD kijelzőjén teljes kontroll alatt tarthatjuk a hűtési folyamatot, hogy ételeink a legtovább megőrizzék frissességüket.

A CustomFlex rendszerű AEG S83920CMXF ProFresh kombinált hűtőszekrény ráadásul A++ energiaosztályú, így pénztárcánkhoz is kíméletes. A szabadonálló kivitelű 258 literes hűtőterével és 92 literes fagyasztóterével egy nagyobb család hűtési igényeit is tökéletesen kiszolgáló hűtőgép 6 különböző méretű ajtórekesszel vásárolható meg a markabolt.hu webáruházban.