Hozd ki a maximumot a sütődből!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.12.31. 20.56 | Módosítva : 2016.01.12. 15.37

Vannak olyan újítások, melyekről rögtön tudjuk, nekünk találták ki. Ilyen az Electrolux 74 literes sütőtere, amelyben több süti készülhet egyszerre, ugyanannyi energiával!

Az Electrolux 74 literes sütőterébe a sztenderd tepsiknél +20 százalékkal nagyobb az InfiSpaceTM tepsi is befér.  A nagyobb tepsiknek köszönhetően  sokkal több süteményt készíthetünk el   egyszerre. Az InfiSpaceTM tepsi mérete 43x34 cm. Az Electrolux tervezőmérnökeinek munkáját annak fényében kell értékelnünk, hogy ezt a hatalmas tepsit és a hozzá tartozó 74 literes sütőteret egy normál méretű, 560mm szélességű, 600 mm magasságú, 550 mm mélységű készülékben sikerült elhelyezniük. Így bármely konyhába könnyedén beilleszthető az A energiaosztályú  Electrolux EOB8851AOX beépíthető sütő.


Digitális órával és elektromos grillel ellátott sütő ajtóüvege 4 rétegű.  100 előre programozott recept található a sütő menóriájában. Kedvenc receptjeinket is elmenthetjük.  5 polcmagasságban, 3 sütési szintre helyezhetjük a sütési tartozékokat, így 1 csepegtetőtálcát, 2 süteményes tálcát és 1 sütőrácsot. A pontos sütést húshőmérő segíti.  A polcvezető sínek kiszerelhetőek az oldalfalak tisztításához. A fémfelületek tisztítását hagyományos tisztítószerrel végezhetjük el. Érdemes minden használat után nedves ruhával megtisztítani a készüléket belsejét, így elkerülhetjük a makacs szennyeződéseket.  Ha teflon bevonatú tepsivel használod a sütőt, az agresszív tisztítószereket, éles szélű késeket, vagy a mosogatógépet érdemes elkerülni. A sütő Gőztisztítás funkciója segítségével, némi ecetes víz hozzáadásával is tisztítható a sütő.

Márkabolt Tipp: Az Electrolux EOB8851AOX beépíthető sütő a Tiéd lehet most!