Hőségben főzni?

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.08.04. 13.27 | Módosítva : 2016.08.04. 14.46

A nagy melegben a konyha közelébe sem mennél? Válaszd az Electrolux indukciós főzőlapot! Az indukciós techonlógia annyira gyors, hogy előbb elkészülsz a főzéssel, mintsem gondolnád.

Az indukciós főzőlapok legfontosabb előnyei egyetlen mondatban összefoglalhatóak: gyorsak és pontosan reagálnak a hőfokbeállításokra,  biztonságosak és energiatakarékosak, elegánsak és modernek. Az indukciós főzőlapokon úgynevezett főzőzónák vannak. Ezek alkalmazkodnak az edények méretéhez - az edény körül nem melegszik fel a főzőzóna, ezért energia- és időtakarékos a főzés.

A mágneses indukciónak köszönhetően a generált hő 90 százaléka hasznosul. Egyrészt a konyha levegőjét és magát a főzőzóna környezetét az indukciós főzőlap nem melegíti fel. A kánikulában, vagy parányi konyha, főzőfülke esetén is képesek leszünk meleg ételt készíteni. Másrészt a főzőzónák precizitása azt is jelenti, hogy az ételek rövidebb idő alat telkészülnek. Az indukciós főzőlap azonnal elkezdi a melegítést, amint ráteszel egy mágnesezhető edényt - ezért soha nem kell, és nem is lehet előre melegíteni  főzőlapot.

Az Electrolux EHH4654HFK beépíthető főzőlap csiszolt kivitelben, Booster funkcióval és hangjelzéssel, H2H rendszerrel érhető el. A H2H rendszer az Electrolux egyedülálló fejlesztéseként biztosítja, hogy főzőlap a megfelelő páraleszívóval összeépítve automatikusan vezérli az elszívót.

A maradékhő -kijelzés is segítség lehet a legnagyobb hőség idején. Hiszen a főzőlap praktikus, háromfokozatú CleverHeat rendszerével jelzi, hogy kikapcsolás után melyik zóna mennyire forró, így a maradékhőt könnyedén hasznosíthatjuk. A főzési folyamat végét is felügyelhetjük az Electrolux EHH4654HFK beépíthető főzőlappal. Ehhez elég az időzítőt használni, mely automatikusan kikapcsolja a főzőlapot, amikor a főzési idő letelik, és erre hangjelzéssel is figyelmeztet.

Márkabolt.hu Tipp: Ismerd meg az Electrolux EHH4654HFK beépíthető főzőlap termékjellemzőit videónk segítségével!