Hófehér konyha az Electrolux-tól

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.08.07. 09.58 | Módosítva : 2016.09.07. 08.47

Mindig fehér konyhát terveztél? Az elegáns fekete és trendi szürke mellett itt a legújabb szín: fehérben tündökölhet a konyhád! Megérkeztek az új, fehér színű beépíthető  Electrolux  konyhai készülékek.

A konyha otthonunk központja, sok időt töltünk ott, ezért fontos, hogy úgy alakítsuk ki, hogy mindig jó érzéssel töltsük ott időnket.  Az Electrolux új, fehér színű beépíthető konyhai készülékei garantáltan minden tekintetet megragadnak.  

Nézzük, miből állíthatod össze hófehér konyhádat!

Az EHH6340IOW beépíthető főzőlap indukciós technológiával, csiszolt peremes kivitelben kerül forgalomba. Ez az enegriatakarékos beépíthető indukciós főzőlap nemcsak szép, hanem gyors és pontos is. Az indukciós technológiának köszönhetően sohasem forrósodik fel, így ha netán kifutna a leves vagy lecseppenne a szaft, biztosan nem ég rá a főzőlapra. Felületét egy mozdulattal tisztára törölhetjük, és máris gyönyörködhetünk csillogó fehérségében! Különlegessége a Bridge funkció, így két zónát összekapcsolhatunk, és extra nagy méretű lábasban, grilledényben is készíthetünk ételt.

Az Electrolux EMT25207OW mikrohullámú sütő nagyméretű kijelzője ellenállhatatlanul széppé teszi ezt a készüléket. A kedvenc programok elmentésére is alkalmas mikro rozsdamentes acél belsejében hatalmas forgótányér található. A fehér beépíthető mikrohullámú sütő nemcsak melegít, olvaszt, hanem grillezni is tud, így színe mellett tudásával is mindig a kedvünkben jár. Teljes értékű főzési megoldás, mellyel lerövidíthető a főzési idő. 2 kiolvasztási üzemmódja segítségével a fagyasztott alapanyagok előkészítésében. Érintőképernyője segítségével egyszerűen programozható. Különlegessége, hogy kvarcgrillje öntisztító funkciós, így a grill használatát követően tisztán tartása is egyszerű.  

Márkabolt.hu Tipp: Az Electrolux új, fehér színű beépíthető sütői, főzőlapjai, mikrohullámú sütője és elszívója hamarosan a markabolt.hu egyedülállóan gazdag háztartási gép választékában, országos házhozszállítással.