Grillezés indukciós főzőlapon

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.07.31. 14.19 | Módosítva : 2014.08.01. 14.44

Pirítás, sütés, párolás, grillezés... tapadásmentes, könnyen tisztítható felületen, az Electrolux Infinite Plancha grill lapon. Kerti ízek, otthoni kényelemben. Keződhet a grillparty?

A grillezés a nyár elmaradhatatlan családi-társasági programja, mely itthon is egyre népszerűbbé válik. Szerencsére a kerti sütögetés hangulatát az Electrolux Infinite Plancha grill lappal akkori élvezhetjük, ha nincs kertünk, teraszunk. Az indukciós főzőlapokra helyezhető gyorsan felmelegedő grill segítségével változatos, sokszínű és egészséges ételekkel gazdagíthatjuk gasztronómiai repertoárunkat. Az Electrolux Infinite Plancha grill lapon grillezhetünk, süthetünk, párolhatunk és melegen tarthatunk húsokat, zöldségeket, sajtokat egész évben otthon, a konyhánkban.

Az Electrolux grill lap bármely indukciós főzőlapon használható. Méreténél fogva két főzőzónát fed le, így ha híd funkciós főzőlapot használunk, elég összekapcsolni a két főzőzónát és máris sütögethetünk. Ha nincs ilyen funkció, állítsuk be a grill lap alatti két főzőzónát külön-külön, és kezdődhet a grillezés. Mivel a grill két oldala eltérő kialakítású, az egyik fele sima, a másik pedig bordázott, így vaslapos sütésre és grillezésre is alkalmas. Tálalni is lehet az Electrolux grill lapon: praktikus fogóival tálcaként használható, elegáns kialakításának köszönhetően pedig nagyon jól mutat a terített asztalon.

Az Electrolux Infinite Plancha grill lap villámgyorsan felmelegszik. Húsételekhez érdemes tűzforróra hevíteni, míg a zöldségekhez, grill sajtokhoz a közepes hőmérséklet az ideális. A vasból készült grill lap tapadásmentes bevonatú, így a grillezés csak minimális zsiradékot igényel. Használat után a grill lapot elég egy mosószeres szivaccsal áttörölni, mert nem ég rá az étel.

Az Electrolux Infinite Plancha grill lap iránt érdeklődjön webáruházunk ügyfélszolgálatán!