Gőzprogramos mosógépek a márkabolt.hu -tól

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.03.01. 18.09 | Módosítva : 2016.03.01. 19.39

Moss és tartsd tisztán ruháidat a gőz erejével! A professzionális mosodákban már kiválóan bevált gőzprogramokat hozta el az Electrolux Neked, hogy a Te ruháid is  tökéletesen tiszták lehessenek.

Az Electrolux EWW1685SWD elöltöltős mosógépben 1600 fordulat/perc centrifuga dolgozik. A visszamaradó nedvességtartalom így 44 %. 8 kg-os ruhatöltetet mos, 4 kg-os ruhatöltetet szárít. A ProTex üst különösen kíméletes a textilszálakhoz. Csendes, kopó alkatrészek nélküli, modern inverter motorral szerelték fel. A más modellekből már megszokott mechanikus gyerekzár, pillanatmegállítás, késleltetett indítás és áramszünet memória mellett a por- és folyékony mosószer adagolására is megfelelő 3 rekeszes mosószer-adagoló fokozza a kényelmet. Számos mosópgoram közül választhatunk, így Pamut, Pamut gazdaságos, 60 perces 2 in 1, Műszál, Kímélő mosás, Gyapjú Plus, Takaró , Gyapjú szárítás, Műszál szárítás, Pamut szárítás, Gőz frissítés, Gőz gyűrődésmentesítés is segíti a legoptimálisabb mosási program kiválasztását.

Az Electrolux EWW1685SWD elöltöltős mosógép nemcsak gőzprogramjaival hívja fel magára a figyelmet. A mosó-szárítógép a legkisebb, zsebkendőnyi fürdőszobába is befér, illetve akkor is megoldást jelent, ha egyáltalán nincsen helyed a fürdőszobában és az előtérben kell elférnie a mosógépnek.  Így ez a modell változatos funkcióinak köszönhetően helyt tud állni egy egyszemélyes háztartásban és egy nagyobb család igényeinek is megfelelhet.

A két gőzprogam számos élethelyzetben  nyújthat azonnali komfortot: a gőz frissítés alkalmas a kellemetlen szagok (dohányfüst, ételszag) elűzésére, a gőz gyűrődésmentesítéssel ismét tökéletesen fog tündökölni kedvenc sálad, vagy szoknyád is.

Márkabolt Tipp: Keresd meg  a többi gőzprogramos mosógépet a márkabolt.hu mosógép kínálatában!