Gőzprogramokkal és szakácskönyvvel kényeztet az AEG

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.06.02. 15.50 | Módosítva : 2015.06.02. 15.52

Az AEG gőzsütők multifunkciós gépcsodák, melyek számos lehetőséget rejtenek a kulináris élményekre! Például lassú sütés programmal intenzív lesz az ételek íze. A hagyományos sültek még finomabbak lesznek az egyedülálló ThermiC° rendszernek köszönhetően. Ha pedig az ellenállhatatlan füstös aromára vágyunk, használhatjuk a grill programot! A gőzsütők egyenletesen sütnek az egész sütőterében, ezért az étel minden négyzetmillimétere egyenletes színű és állagú lesz. Használhatjuk az előre beprogramozott recepteket, ha nincs kedvünk folyamatosan odafigyelni a konyhai teendőkre. A gőzsütő hatalmas, LCD-kijelzője segítségével néhány érintéssel beállíthatjuk a megfelelő funkciókat.

Azoknak a vásárlóknak, akik 2015. április 1. és december 31. között AEG gőzsütőt vásárolnak a márkabolt.hu webáruházában vagy a a Markabolt.hu üzleteiben, ajándék szakácskönyvet adunk! Az Ízek művészete című szakácskönyvben minden szükséges információ benne van a gőzsütőről, annak kezeléséről és a gőz előnyeiről, a sütőprogramokról, többek között a gőzprogramokról (mit melyik programon érdemes sütni, párolni) és a lassú sütésről és a különböző típusú húsok maghőmérsékletéről. A magőmérsékletről azért érdemes minél többet megtudni, hogy minden húst tökéletesre süthessünk, ne készítsük túl a sülteket. A szakácskönyvben 52, gyönyörűen illusztrált recept van, melyeket a különleges gőzprogramokon illetve a hagyományos sütőprogramokon készíthetünk el.

Hogyan lehet Tiéd az Electrolux exkluzív, kereskedelmi forgalomban nem megvásárolható szakácskönyve? Kérjük, itt regisztráld vásárlásodat. Az Electrolux ügyfélszolgálata 15 napon belül , futárszolgálattal küldi el pazar szakácskönyvet.