Gondold újra a mosás-szárítást!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.09.17. 20.40 | Módosítva : 2016.09.24. 21.13

Európa vezető elektronikai kiállításán, a berlini IFA-n debütáltak az AEG új mosó- és szárítógépei. A kényes ruhák nem kényesek többé: véglegesen leszámolhatunk a kézi mosással az AEG új fejlesztéseinek köszönhetően.

A mosó- és szárítógépektől nem csak azt várjuk el, hogy tisztára mossák a ruhákat. Ápolniuk kell a textileket és óvni ruháink minőségét hosszú ideig.  A színek élénksége, az anyagok finomsága, a minőségi ruhák tökéletessége múlik a megfelelő mosáson és szárításon.

Új ruha vásárlásakor mindig megnézzük a ruhacímkén, milyen ápolást javasol a gyártó. A textilkresznek megfelelő hőmérsékleten mosunk, gyakran kézzel, nem tesszük szárítógépbe sem. Pedig a ruhacímkék útmutatása sok esetben idejétmúlt, és azt is kevesen tudják, hogy a feltüntetett hőfok a maximumot jelöli, de nem jelenti azt, hogy kisebb szennyeződés esetén is ezt kell beállítanunk.

Új AEG mosógépek a tökéletes mosásért

Az AEG új,  ProSense® technológiájú mosógépek új szintre emelik a textilápolás fogalmát, hogy a készülékekre a legfinomabb szöveteket is rábízhassuk. Automatikusan a töltethez igazítják a mosási ciklust, a víz- és energiafogyasztást, így pontosan annyi ideig és úgy mossák ruháinkat, ahogy arra szükség van. Ha csak egy inget teszünk a mosógépbe, nem lesz túlmosva.

Az új ProSteam® mosógépek a mosási programot gőzöléssel fejezik be. Így csökkentik a ruhák gyűrődését, kevesebbet kell vasalni. A gőzfunkciót mosás nélkül is aktiválhatjuk: a frissítő gőzprogram kisimítja a ráncokat, és eltünteti a kellemetlen szagokat az alig viselt ruháinkból.

Az AEG ÖKOMix mosógéppel minden szövetszálról gondoskodhatunk. A hagyományos mosógépekben ugyanis a szövetszálak alig felét éri mosó- és öblítőszer mosás közben, addig az ÖKOMix még azelőtt teljesen feloldja a vízben a mosó- és öblítőszert, mielőtt az a dobba kerülne. Oldott mosószeres (majd öblítőszeres) vizet permetez a ruháinkra, ami mélyebben jut a szövetszálak közé, hogy azok tökéletesen tiszták, frissek és puhák legyenek.

AEG szárítógépek a kíméletes szárításért

A ProSense® szárítógépek a töltethez igazítják a programot, hogy a szárítási idő, a páratartalom és hőmérséklet az anyagok típusának megfeleljen.

A SensiDry® készülékekkel energiát és időt spórolhatunk, és megóvhatjuk ruháinkat a túlszárítástól. A hagyományos készülékekhez képest ezek ugyanis feleakkora hőmérsékleten is tökéletesen szárítanak, ráadásul úgy, hogy nem növelik meg a szárítási időt.

Az AbsoluteCare® rendszerű szárítógépekre még a selyem, gyapjú és outdoor ruhákat is rábízhatjuk. A vízlepergető, szélálló és lélegző anyagok is biztonsággal száríthatók ezekben a szárítógépekben.

Az új AEG mosó- és szárítógépeket keresd a márkabolt.hu mosógép és szárítógép választékában!