Friss vitaminok +7 napig

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.08.26. 20.55 | Módosítva : 2014.03.16. 16.25

Egy jó hűtőben sokáig frissek maradnak a piacon beszerzett zöldségek és gyümölcsök. Hogyan? Csak megfelelő páratartalom és hőmérséklet kell hozzá, amit az  Electrolux FreshPlus hűtőszekrények garantálnak!

Az Electrolux FreshPlus hűtőkben a friss zöldségek és gyümölcsök hosszabb ideig megőrzik frissességüket, mint a hagyományos NoFrost hűtőgépekben. Így nem kell hetente többször kiszaladnunk a piacra, ha egészséges, vitamindús kerti javakat akarunk enni, vagy családunk asztalára tenni.

Az Electrolux új kombi hűtőiben folyamatosan magas a páratartalom, ezért nem száradnak ki a bepakolt élelmiszerek. A paradicsom és a paprika nem lesz ráncos,  a gomba nem barnul meg néhány nap után. Ezek a hűtők ugyanazzal a hűtőtechnológiával működnek, mely a legjobb séfek alapanyagait tartja frissen az éttermekben. A MultiFlow rendszernek köszönhetően a hűtőtér minden pontján egyenletesen keringő hideg levegő  minden polcon azonos a hőmérsékletet és  páratartalmat biztosít. Ráadásul, amint becsukja a hűtő ajtaját, a MultiFlow rendszer automatikusan működésbe lép, és gyorsan helyreállítja a hőmérsékletet.

A  gyorsan romló gyümölcsöknek, például a piros színű bogyósoknak ideális hely kínálkozik a páratartalom-szabályozóval ellátott fiókban. A piros gyümölcsök magas antioxidáns és  flavonoid-tartalma adja a piros gyümölcsök gyönyörű színét, nekünk pedig javítják vérkeringésünket, gyorsítják emésztésünket, sőt étvágyunkat is növelik!

A CrispFresh™ frissen tartó fiókban külön páratartalom szabályozó van, mellyel megfelelő klímát állíthat be a zöldségek és a gyümölcsök tárolásához. A tágas fiókba kerülhetnek a zöldek, melyek az egészséges életmód hívei számára a legfontosabb ételekek. Regeneráló hatásúak és a bélműködést is segítik. A zöld levelű növényekben, zöldségekben található klorofill hatásos a rák bizonyos fajtái ellen és az érelmeszesedés gyógyítására is használható.

Ha nem tudtunk ellenállni a simogató őszibaracknak, az illatos körtéknek és a pompázatos paradicsomoknak,  tegyünk félre valamennyit a most még bőségesen elérhető vitaminbombákból!   Friss gyümölcsökkel és zöldségekkel a FreshPlus hűtőnk fagyasztóját is telepakolhatjuk. Mivel ezeket a fagyasztókat soha nem kell leolvasztani, biztosak lehetünk benne, hogy a gyorsan lefagyasztott friss élelmiszerek megőrzik a vitaminok és ásványi anyagok nagy részét, így amikor télen elővesszük őket, feltöltődhetünk egy kis energiával. A TwinTech™ technológia segítségével külön hűtőrendszere van a hűtőnek és a fagyasztónak, így kombinált hűtőnkben mindig optimális hőmérséklet van!

Márkabolt.hu Tipp: Ismerd meg jobban az EN 3887 AOX alulfagyasztós kombihűtőt a márkabolt.hu videójából! 

Te milyen őszi kinccsel töltöd fel hűtődet?