Fitten, gyorsan turmixgéppel

Kategória: Márkabolt újdonságok
2014.04.16. 19.35 | Módosítva : 2014.04.16. 19.47

Sportolás közben egy ízletes gyümölcsturmix enyhíthetné csak szomjadat? Most könnyedén elkészítheted és magaddal viheted szomjoltó frissítődet, a praktikus, új turmixgépnek köszönhetően.

Végérvényesen itt a szabadtéri sportok szezonja. Kerékpározás? Futás? Evezés? Túrázás? Nordic walking? Vagy csak hosszú, stresszoldó séta a legromantikusabb erdei ösvényen? Egyre többen a szabadban keresnek felfrissülést, hogy nyárra formába hozzák magukat. Az eredményes edzéshez azonban elengedhetetlen a megfelelő ásványi anyag, vitamin és energia utánpótlás. Az Electrolux új sportmixerével ez most minden eddiginél egyszerűbben megoldható.

Az új Electrolux sportmixer  palack formájú tetejébe csak beledobjuk a hozzávalókat, majd egy gombnyomás után máris kész a frissítő vitaminbomba, amit azonnal vihetünk magunkkal. A sportmixer  300 W teljesítményű motorjának köszönhetően könnyedén pürésíti a gyümölcsöket, zöldségeket, és krémesen simává keveri a hozzávalókat. Erősítő fehérjeturmix, diétás shake vagy frissítő smoothie is készülhet, hiszen a sportmixer nemesacél pengéi még a jégkockákat és fagyasztott hozzávalókat is felaprítja.

A vágófejet tetőre cserélve az elkészült turmixot  könnyedén magunkkal vihetjük a 0,6 literes palackban. A palack BPA-mentes, így nem szívja magába a szagokat és ízeket, tritán anyaga pedig gyakorlatilag törhetetlen. Legyen bármilyen kemény az edzés, a turmix bírni fogja a terhelést, sőt az Electrolux sportmixerhez kiegészítőként további palackok is vásárolhatók, így a család minden tagjának lehet saját sportpalackja.

Márkabolt Tipp: Az Electrolux ESB 2400 sportmixer áprilistől kapható a márkabolt.hu webáruházban. Te mit vinnél magaddal benne?