Fesztiválbelépővel honoráljuk a vásárlást!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.04.28. 15.45 | Módosítva : 2015.04.28. 15.58

Mosogatógépet, gőzsütőt keresel nálunk? Ha nem lenne elég, hogy a márkabolt.hu webáruházában találod a legjobb ajánlatokat, most Gourmet fesztivál belépőkkel is kedveskedünk vásárlóinknak!

Csak május 16-ig érvényes akciónk, melynek keretében minden vásárlónk, aki  Electrolux konyhagépeket legalább 100 000 Ft összértékben vásárol, 2015. április 23. és május 16. között páros belépőt kap ajándékba. A Márkabolt.hu üzleteiben és  a www.markabolt.hu webáruházban   kapható Electrolux hűtőszekrényekre, tűzhelyekre, sütőkre, főzőlapokra, elszívókra, mosogatógépekre és konyhai kiskészülékekre vonatkozó ajánlatunkkal nemcsak konyhád gépparkja frissül fel, de partnereddel együtt felejthetetlen élményekkel gazdagodhatsz!  2 db 1-1 főre szóló belépőjeggyel kilátogathatsz a 2015. május 21-24. között, Budapesten megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválra. Az ajánlat az akció időtartama alatt megvásárolt konyhai készülékekre vonatkozik.


Miért vásárolj Electrolux konyhai gépeket?

Az Electrolux konyhagépekkel  élmény a főzés.  Bármelyik Electrolux konyhai gépet is választod, biztos lehet benne, hogy sokat segít majd Önnek nap, mint nap. A gőzsütők a forró levegőt gőzzel kombinálva hozzák ki a legjobbat kedvenc ételeidből, a kombinált hűtőszekrényekben tovább marad  frissen az élelmiszer, a mosogatógépek extra nagy pakolótérrel és egy plusz szórókarral mosogatják ragyogóan tisztára edényeket.

Hogyan nyerheted meg a páros belépőt?

Az electrolux.hu felületén található online regisztrációs lapot legkésőbb május 18-áig kell kitölteni ahhoz, hogy elküldhessük az ajándék belépőjegyeket. A Gourmet Fesztivál belépők igényléséhez fel kell töltened a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát. Azok a vásárlók, akik inkább nyomtatott regisztrációs kártyánkat töltenék ki és postán keresztül igényelnék a belépőket, a vásárláskor mindenképpen kérjék el az üzletekben elérhető nyomtatott regisztrációs kártyát. Bármelyik módot választod is, a regisztráció során feliratkozhatsz az Electrolux  hírlevélre is, így azonnal értesítünk legújabb akcióinkról, termékeinkről,  nyereményjátékainkról.

Márkabolt Tipp: Aki szeret jókat enni, és belekóstolna a hazai gasztronómia legjavába, akkor ott a helye a Gourmet Fesztiválon, 2015. május 21-24. között, Budapesten, a Millenáris Parkban. Az Electrolux gasztro sátorban 4 napon át készülnek a finomabbnál-finomabb falatok az Electrolux indukciós főzőlapokon és gőzsütőkben. Találkozzunk ott!