Ezt látni kell!

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.10.31. 05.43 | Módosítva : 2013.11.06. 12.25

Vadonatúj élményreklám vár a márkabolt.hu üzleteiben. Budapesten, a MOM Parkban, a József körúton és a Sugár Üzletházban az Electrolux innovatív készülékeit látványos reklám mutatja be.

Az Electrolux FreshPlus hűtőszekrények, Infinite Pure főzőlapok, és a RealLife mosogatógépek mellett senki nem fog elmenni szó nélkül az üzletekben. A termékek népszerűsítésére használt speciális installáció (elektrolumineszcens fólia, röviden EL fólia) ugyanis magával ragadó látványt nyújt.

Az Electrolux fejlett technológiával működő termékújdonságainak bemutatásához rendhagyó eszközökt választott a márka, melyek hitelesen képesek megmutatni, hogy mit tud az adott modell. Ezért nem meglepő, hogy a különböző iparágakban használt speciális technikai megoldások, mint pl. a sokáig csak az űrkutatásban, majd az autóiparban (pl. a világító kijelzők a műszerfalakon) használt elektrolumineszcencia a háztartási gépek bemutatásában is megjelennek.Az elektrolumineszcencia optikai és elektromos jelenség, ahol hőtermelés nélkül egy anyag fényt bocsájt ki elektromos áram, vagy egy elektromos mező hatására. Az EL technológia energiaigénye kisebb, mint más világítási megoldásoké, például a neoné vagy a fluoreszkáló lámpáké. Mivel az elektrolumineszcens eszközök vékonyak, rásimulnak a gépek külső borítására, így olyan, mintha belelátnánk az eszközökbe, akár működés közben.A fólia segítségével megismerkedhetünk a legújabb Electrolux -készülékek szép kezelőfelületével, sokoldalú funcióival, könnyed kezelhetőségével.

Az új, elektrolumineszcens fóliás és TFT kijelzős reklámokon az ábrák, a mozgó animációk, illetve a különböző színű és intenzitású fényekkel kiemelt piktogramok kényelmesen, képekben magyarázzák meg az Electrolux legújabb techológiai megoldásait.

Megmutatják, hogy az Electrolux FreshPlus hűtőszekrényekben hogyan áramlik a hideg levegő, az Infinite Pure főzőlapok hogyan fűtik fel az edényeket és a RealLife mosogatógépek hogyan mosogatják tisztára edényeinket. Így anélkül ismerheted meg a terméket, hogy elolvasnád a weboldalon vagy a termékkatalógusban leírtakat.


A speciális installációval ellátott készülékek előtt állva néhány másodperc alatt egyértelmű, hogy miért jó a FreshPlus hűtők két körös hűtőrendszere, az Infinite Pure főzőlapok összekapcsolható főzőzónái. A mosogatógép ajtajába épített 19”-os TFT kijelzőn pedig mindenki megnézheti, mitől mosogat hatékonyabban a RealLife mosogatógép, mint a hagyományos modellek.Márkabolt Tipp: A Magyarországon egyedülálló élményreklámot keresd a markabolt.hu üzleteiben!