Electrolux ZSPALLFLR porszívó bolygókerekekkel

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.06.23. 16.51 | Módosítva : 2017.06.23. 17.47

A 360° Motion Technology™ sokkal könnyebbé teszi a bútorok közti manőverezést. A mozgékony bolygókerekeket egyszerűen imádni fogod, hiszen nem kell többet vonszolnod a porszívót.

Az A energiaosztályú, mélybordó színű ZSPALLFLR porszívó az Electrolux SilentPerformer márkacsaládba tartozik. A SilentPerformer™ porszívókat kifejezetten csendes működésre tervezte az Electrolux. Zajcsillapított motor és tartályszerkezet, valamint halk DustPro™ porszívófej a teljesítmény csökkenése nélkül gondoskodik arról, hogy a takarítás ne járjon nagy zajjal.

A 360° Motion Technology™ bolygókerekei mindenhová odaérnek. A mozgékony bolygókerekekkel könnyedén manőverezhetsz a kiszögellések körül, és elérheted a nehezen hozzáférhető helyeket is. Ráadásul a Multi Room System™ segítségével  minden helyiség elérhetővé válik egy konnektorról. Nem kell többé kihúznod a hálózati vezetéket és új dugaljat keresgélned, amikor egyik szobából átmennél a másikba. Ehhez a porszívóhoz extra hosszú, 9m-es hálózati vezeték tartozik, mely bőségesen elegendő arra, hogy az egész lakást egymenetben - egyszerűen és hatékonyan - kiporszívózzuk.

Az Electrolux ZSPALLFLR porszívóhoz keménypadló és turbo szívófej is tartozik. A porszívó az s-bag® Long Performance porzsákkal működik. Ez a porzsák egészen a megteltéig maximális szívóteljesítményt biztosít, ráadásul higiénikus zárórendszerrel rendelkezik. A porzsáktelítettség jelző igazán hasznos segítség, hiszen  porszívón egy kis kijelző mutatja, hogy mikor van szükség a porzsák cseréjére. Kétféle parkolóállással, vízszintesen és függőlegesen is tárolható.

A teljesítményszabályozó segítségével olyan teljesítménnyel használhatod a porszívót, ami a legjobban megfelel. Akár a minimumon is, hogy energiát spórolj. A porszívó teleszkópcsöve  reteszelő mechanizmussal ellátott, így pár mozdulattal beállíthatod a szívócső hosszát, hogy kényelmesen takarítass és bárhová elérj a szívófejjel.