Electrolux INFI WOK

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.01.11. 09.20 | Módosítva : 2017.01.27. 15.22

Indukciós főzőlapot vettél, de nem tudod használni a wokodat? Az Electrolux INFI WOK igényes megoldás wokban készített ételekre indukciós főzőlapon is!

Az ázsiai konyha egyik mindennapi alapdarabja a wok. A wok előnye, hogy félköríves kialakításának köszönhetően a teljes felülete gyorsan felforrósodik. A benne készült étel nagyon gyorsan elkészül, így megőrzik a zöldségek és a húsok is vitamintartalmukat. A wokban főzéshez minimális zsiradék is elég, így az egészséges életmód hívei, a folyókúrázni vágyók és a diétázók is gyakran beruháznak wokba. A legtöbb étel wokosítható.

A normál indukciós főzőlapon azonban a wok sajnos nem használható, éppen különleges formája miatt. A sima felületű, Electrolux és AEG indukciós főzőlapon is használható wok, méghozzá az Electrolux  Infi wok® szettje. Ízletes és egészséges ételek készíthetőek. A wokban piríthatunk, főzhetünk, párolhatunk húsokat, zöldségeket is.

Az  Electrolux INFI WOK szett két részből áll. Egyrészt egy gyönyörű, magas minőségű, tartós, rozsdamentes  wokserpenyőből és egy woktartóból. A woktartó stabilan megtartja az indukciós főzőlapon a wokserpenyőt, így az edény tökéletesen felmelegszik. A woktartó igényes kialakításának köszönhetően az edbédlőasztal dísze is lehet, így tálaláshoz is jól használható.

A stílusos, Electrolux és AEG indukciós főzőlapokhoz kifejlesztett Electrolux INFI WOK szett segítségével a hagyományos wokserpenyő előnyeit élvezheted az indukció precizitásával.