Electrolux indukciós főzőlaphoz ajándék főzőedényszett

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.03.31. 13.36 | Módosítva : 2016.03.31. 14.37

Vásárolj beépíthető Electrolux indukciós főzőlapot 2016. február 22. és április 18. között a márkabolt.hu beépíthető főzőlap kínálatából! Amennyiben regisztrálod vásárlásodat, az Electrolux megajándékoz egy prémium minőségű, indukciós főzőlapon is használható főzőedény szettel. Az edényszett egy paktikus,  28 cm-es grill serpenyőből és egy 20 cm-es lábas és ráillő fedőből áll. A öntöttvas edények 3 rétegű márvány bevonattal rendelkeznek, ezért rendkívül jól vezetik a hőt. Az öntöttvas edények előnye, hogy nagyon gyorsan elkészül bennük az étel.

Az öntöttvas edény a vaskorszak óta használt főzőedény. Mindenfajta tűzhelyen használhatók, legyen az akár hagyományos, gáz, kerámia, vagy a legmodernebb indukciós főzőlap. Az öntöttvas edényben való sütés, grillezés, főzés növeli az ízélményt. Ráadásul bármi, akár még a rágós, inas hús is megpuhul az öntöttvas edényekben. Az öntöttvas edények erősen mágnesezhetőek. Ez nélkülözhetetlen tulajdonság az indukciós tűzhelyeken való használathoz, ezért az új indukciós tűzhelyekhez ezek az edények szinte páratlanok!

A jó minőségű, belső bevonat nélküli öntöttvas edényekből ráadásul az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen vas kerül a bennük főzött ételekbe, ha az ételben savas alapanyag, például ecet, bor, paradicsom vagy citrom is van. Emiatt a vegetáriánusoknak, vérszegénységben szenvedőknek kifejezetten ajánlott, hogy öntöttvas edényben főzzenek, süssenek.

Az A energiaosztályú, Electrolux EHH6340FOK beépíthető főzőlap 4 indukciós főzőzónával rendelkezik. Automata felfűtéssel és maradékhő kijelzéssel szerelték fel. Érintőkapcsolós vezérlésű, csodaszép felületű főzőlap, mely méltó éke lesz a konyhapultnak, munkafelületnek! Az Electrolux EHH6340FOK beépíthető főzőlap elérhető a márkabolt.hu kínálatában.