Electrolux FlexiBridge indukciós főzőlapok

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.12.30. 09.14 | Módosítva : 2017.12.30. 12.14

Használd ki a nagy főzőfelületet, és készítsd el egyszerre kedvenc ételeidet a FlexiBridge felületen! A FlexiBridge funkciós indukciós Electrolux főzőlapon akár 2, 3 vagy 4 különböző főzőzónát is összekapcsolhatsz egy nagy főzőfelületté. 

Az Electrolux FlexiBridge indukciós főzőlapok nagy előnye, hogy az összekapcsolt zónák beállításait egy kezelőpanelen végezheted. Így kényelmesen készíthetsz nagyobb adag ételeket is egyszerre. Bármekkora edényben főzöl, az étel egyenletesen melegszik át. A FlexiBridge funkció segítségével egy főzőzóna bármilyen méretű és alakú edényhez kiválóan használható. Kapcsolj össze akár 4 főzőzónát, hogy legnagyobb edényeid is elférjen! Mivel a főzés kizárólag a lapon elhelyezett edényre koncentrálódik, maga a főzőlap nem melegedik fel. Ez különösen akkor lesz szembetűnő, ha már használtál villanytűzhelyet. Ezek a főzés ideje alatt időnként felmelegednek, ráadásul a főzőzóna lehűlése is hosszú időt vesz igénybe. Ez nem csupán hőérzetedet rontja, de veszélyes is. Elég egy óvatlan keverés és a kifröccsenő szósz máris rákozmál a főzőlapra. A konyhában sertepertélő gyerekek pedig véletlenül hozzáérhetnek a főzőzónákhoz, amiket ugyan már kikapcsoltál, de még mindig forróak. Az indukciós főzőlapról amint leveszed az edényt, a mágneses mező azonnal megszűnik – még akkor is, ha nem kapcsoltad ki a készüléket-, a melegítés pedig leáll.

 Az Electrolux EHD7740FOK beépíthető főzőlapon a kívánt hőmérsékletet villámgyorsan, egyetlen érintéssel beállíthatod a DirectAccess rotary kezelőszerveknek köszönhetően. Látványos háttérvilágítás és elegáns megjelenés, csúszkás verézlés: a konyha ékévé válik ez a főzőlap! 

Markabolt.hu Tipp: Az indukciós főzőlap tisztítása könnyed, ámde figyelmet igényel! Míg a zománcozott főzőfelületekről fémdörzsikével, agresszív súrólószerekkel kíséreljük meg   a rászáradt szennyeződések eltávolítását, az indukciós főzőlapot nem szabad durva felületű szivaccsal vagy fémszálas dörzsölővel súrolni! Egyszerűen egy nedves törlőkendővel töröld át a lapot és ne hagyd, hogy rászáradjon a kosz a főzőfelületre!