Electrolux EWS 1277 FDW elöltöltős mosógép

Kategória: Márkabolt újdonságok
2015.06.29. 20.25 | Módosítva : 2016.01.12. 14.14

Most 100 mosáshoz elegendő Ariel mosószert és Lenort öblítőt adunk ajándékba  2015. június  25. és szeptember 14. között, ha Electrolux EWS 1277 FDW elöltöltős mosógépet vásárolsz!

Az Electrolux EWS 1277 FDW elöltöltős mosógép  keskeny kivitelű, így a legkisebb helyre is befér. A-30% energia felhasználású, mosási hatékonysága kiváló, A  minősítésű. LCD-kijelzője  nagyméretű, piktogramokkal, érintőkapcsolókkal felszerelt magyar nyelvű kezelőpanel segíti a könnyed használatot.

Számos mosási program közül választhatunk. Pamut, Pamut gazdaságos, Műszál, Kímélő mosás, Gyapjú Plus, Farmer, Fehérnemű, Selyem, Takaró, Függöny, Sportruha, Gyorsmosás is beállítható, sőt, kedvenc mosóprogramunkat el is tárolhatjuk. Ha a ruhacímke szerint csak kézzel mosható, akkor is rábízhatod erre a mosógépre.  A Woolmark minősítés a garancia arra, hogy gyapjú és selyem holmik is biztonságosan moshatók ebben a modellben. 

A speciális, carboran dob megóvja a ruhákat a bolyhosodástól, és megőrzi eredeti formájukat. 1200 fordulatos centrifugája hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a visszamaradó nedvességtartalom csak 53%.  A tömegkiegyenlítéssel és Time Managerrel ellátott mosógép a ruhákat hatékonyan, és túlmosás nélkül tisztítja meg. A mosógép inverter motorját alig fogod hallani. Az inverter motor  a hagyományos szénkefék nélkül működik. Ennek köszönhetően a motor sokkal robusztusabb, ugyanakkor csendesebb is – hosszabb a működési ideje és nagyobb centrifugálási sebességgel bír.

Márkabolt Tipp: Ne maradj le! A mosógéphez 2015. július 25. és szeptember 14. közötti vásárlás esetén 100 mosásra elegendő, ajándék mosószert és öblítőt adunk ajándékba!