Electrolux EWH 100 SI EEC elektromos vízmelegítő korrózióvédelemmel

Kategória: Márkabolt újdonságok
2024.02.17. 18.01 | Módosítva : 2024.02.29. 09.29

A vízmelegítő aktív anóddal (elektronikus anód) van felszerelve. Az anód egy titán rúd, és korrózióvédelmet biztosít minden alkalommal, amikor a vízmelegítő csatlakoztatva van az áramforráshoz. Az anód nem igényel cserét, éves karbantartást, és tízszeresére növeli a vízmelegítő belső falainak korrózió elleni védelmét.

Az  Electrolux EWH 100 SI EEC elektromos vízmelegítőt az Electrolux számos extra, a mindennapi működést kényelmesebbé tévő funkcióval szerelte fel. A SMART MEMORY technológia a felhasználói szokások memorizálására szolgál. Az első 7 nap után a vízmelegítő megismerve a napi vízhasználati szokásokat,  a készülék az első heti használat alapján összeállít egy használati tervet. A Bacteria Stop rendszer a vízmelegítőben lévő vizet hőkezeli, így elpusztulnak a vízben lévő mikroorganizmusok vegetatív formái, amelyek a vízben aktívan szaporodnak, amikor a készüléket nem használják huzamosabb ideig.

A "SZÁRAZ" fűtőelemek nem érintkeznek közvetlenül a vízzel. A fűtőelemek a tartály alsó részében a karimához erősített speciális fémházakban helyezkednek el, ami korlátozza a vízkőképződést a fűtőelemeken és jelentősen megnöveli azok élettartamát. A bojler eco-mód funkcióval is rendelkezik, amelyben a víz körülbelül 55°C-ra melegszik fel. A nettó 81 literes tartályban egyszerre felmelegített vízzel átlagos vízhasználat mellett összesen 4 fő tud zuhanyozni.

Az Electrolux elektromos okos vízmelegítője helytakarékos modern designnal, zománcozott belső tartállyal és inverteres vezérléssel rendelkezik. A Wi-Fi hálózathoz való csatlakozás lehetővé teszi a vízmelegítés távvezérlését bárhonnan. Ezzel nem csak az érkezési vizet melegítheted fel a kívánt hőmérsékletre, hanem jelentősen megtakaríthatod az energiaköltségeket is.

Markabolt.hu Tipp: Ismerd meg az  Electrolux EWH 100 SI EEC elektromos vízmelegítő további paramétereit és tulajdonságait a részletes termékadatlap segítségével!