Electrolux EMT25207OB mikrohullámú sütő

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.07.31. 18.04 | Módosítva : 2017.07.31. 19.51

Csak felmelegítenél valamit a hűtőből?  Gyorsan készítenél valami meleget? Grilleznél? Mindig számíthatsz erre az egyszerűen kezelhető mikrohullámú sütőre.

Amikor nagyon sűrű a napod, az automata programok nagy segítséget jelentenek. Mindig a megfelelő teljesítményfokozatot használják, így minimális az esélye, hogy valamit rosszul állítasz majd be.

A mikrohullámú sütők egyik alapprogramja a felolvasztás. Hogy nézett ez eddig ki a gyakorlatban? Elővettünk valamit a fagyasztórekeszből és megtippeltük, hogy körülbelül hány perc alatt olvadhat fel egy csontos csirkemell. Beállítottuk  a mikrót 10 percre. Aztán a program lejárta után vettük csak észre, hogy ez kevés idő, még fagyott a hús és ismét beállítottuk még plusz 8 percre. Ugye, ezt Te is untad! Az Electrolux EMT25207OB mikrohullámú sütő a felolvasztandó étel súlya alapján automatikusan állítja be a felolvasztási időt. Amint eaz automatikus felolvasztó program véget ér, máris folytathatod a recept következő lépésével, hiszen az étel tökéletes felolvasztása garantált.

  Mi mindenben segíthet még a mikró? Az ételek felmelegítése és felolvasztása mellett például grillezni is lehet vele. 1000 W-os kvarcgrilljén a kedvenc melegszendvicsed szinte azonnal tálalásra kész lesz. Praktikus program vége hangjelzés, nyomógombos ajtónyitás, 8 teljesítményfokozat, 25 literes sütőtér, alacsony stand-by fogyasztás garantálja elégedettségedet. Elegáns desingjának köszönhetően folyamatosan szem előtt lehet a konyhapulton, de beépítő keret is rendelhető hozzá, így a konyhaszekrénybe is beépíthető.

Márkabolt.hu Tipp: Az Electrolux EMT25207OB mikrohullámú sütő sütőtere rozsdamentes acél színű, tökéletesen harmonizál a sütő külső borításával. Ha más színössszeállítású mikrót keresel, kattints a márkabolt.hu mikrohullámú sütő választékához!