Electrolux EBC54524AX beépíthető kávéfőző

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.07.31. 20.50 | Módosítva : 2017.07.31. 22.27

Gyönyörű megjelenésű, rozsdamentes acél felületű kávéfőzőgéppel bővült az Electrolux kompakt háztartási gép családja. Kávéházi élmény, a saját konyhádban!

Az Electrolux EBC54524AX beépíthető kávéfőző a valódi kávéházi kávézás élményével kényeztet, nap mind nap, a saját konyhádban. A kávéházi minőséget rengeteg extra lehetőség biztosítja. Igazi, kávéház-minőségű kapuccsínóra vágysz? Csak nyomd meg a capuccino gombot! Egy különleges minőségű szemes kávét szeretnél kipróbálni? A kávéfőző pillanatok alatt a kívánt finomságúra őröli a szemeket. Az érintőgombokkal pillanatokon belül elkészítheted kávédat. Az LCD-képernyőn ellenőrizhetők a beállítások, és értesítést is küld a gép, amint a kávé lefőtt. 

Bármilyen hangulatban is vagy, ez a kávéfőzőgép a tökéletes kávéval biztosan feldobja a napodat! Presszó, normál vagy hosszú kávé közül választhatsz.  A kávé erőssége és az aroma beállítása csészénként is lehetséges. Egy csésze Neked és egy csésze a vendégnek – egyszerre! Végre nem kell a második kávé lefőzésére várni - a készülék megbírkózik a dupla adaggal is.

Az Electrolux EBC54524AX beépíthető kávéfőzőgép teljesen beépíthető, kompakt készülék. A front felülete inox színű. A felület mindig tiszta és ragyogó marad, egyetlen ujjlenyomat nélkül. A készülék részletes termékadatlapján (és itt a cikk mellett) található videóban kollégánk megmutatja a készülék részeit is.