CustomFlex™ tárolási rendszer az AEG hűtőkben

Kategória: Márkabolt újdonságok
2017.06.23. 20.00 | Módosítva : 2017.07.03. 12.14

A nyitóképen három különböző elrendezést láthatsz, ugyanarról  az AEG hűtőajtóról. Az AEG S93930CMXF szabadonálló hűtőgép CustomFlex™ ajtaját több, mint százféleképpen átrendezheted.

Az AEG legújabb hűtőszekrényei a ProFresh hűtő-fagyasztószekrények. Ezek újdonsága, hogy  professzionális technológiát használnak két különálló hűtőrendszerrel. A különálló hűtőrendszer a mindennapi használat során azt jelenti számodra, hogy a hűtőben a friss ételek optimális eltartásához ideális a klíma, a fagyasztóban pedig tökéletesen jégmentesen tárolhatóak a nyersanyagok és készételek.

A hűtőpolcokon általában fix helye van mindennek. Az ajtózsebek és ajtópolcok tartalma azonban folyamatosan változik: ide tesszük a felbontott dzsemeket, friss zöldfűszereket, mártásokat és krémeket. A Custom Flex™ tárolórendszer segít, hogy a hűtőajtó pakolóterét is maximálisan kihasználhasd. A Custom Flex™ lényege, hogy különböző méretű tárolózsebekből áll és ezek a tárolók tetszőlegesek, 1-2 mozdulattal átpakolhatóak, attól függően, hogy éppen mit akarsz bennük tartani. A Custom Flex™ ajtótárolók között találsz akasztókat a fűszereknek, átlátszó tároló a sajtoknak. biztonságos polcok a tejtermékek, szószok és fűszerek tárolásához.  Minden alapanyag szem előtt marad, hiszen a hűtőajtót egy tekintettel átláthatod, nem kell keresgélned a hűtőpolcok mélyén.

Az AEG S93930CMXF szabadonálló hűtőgép inox színű, alulfagyasztós kivitelű hűtőszekrény. A+++ energiaosztályú, rendkívül energiatakarékos modell. Az A+++ minősítés 48%-kal hatékonyabb energiafelhasználást jelent, mint az A+ besorolás. A tágas hűtőtér 258 literes, fagyasztótere pedig 92 literes nettó térfogatú. Megjelenése impozáns: rozsdamentes acél ajtajait kényelmes rúd fogantyúk segítségével lehet kinyitni. Szürke oldalfalai is elegánsak. A belső LCD-világítás takarékos és megbízható fényárt biztosít.

A Custom Flex™ tárolási rendszer mellett az AEG S93930CMXF szabadonálló hűtőgép különlegessége a frissentartó rekesz. A frissentartó rekeszben a többi élelmisztertől elkülönítve tárolhatóak például a nyers húsok és halak is. Ebben a rekeszben alacsonyabb a hőmérséklet, mint a hűtőtér többi részében.

Márkabolt.hu Tipp: A márkabolt.hu webáruházban, szaküzeteinkben számos AEG, Electrolux és Zanussi hűtőszekrény közül választhatsz. Nézz körül most és ismerd meg webáruházunk a gazdag AEG hűtőszekrény választékát!