Csak csendben, csak halkan...

Kategória: Márkabolt újdonságok
2013.09.08. 20.37 | Módosítva : 2013.10.01. 10.56

Ki ne emlékezne az NDK-s kivehető ajtós turmixgépre Kern András kabaréjából? Akinek volt ilyen csodamasinája, pontosan tudja, hogy a működtetéssel járó zaj miatt előbb-utóbb konyhai dísszé vált mindegyik.

Az Electrolux Powermix Silent turmixgépeivel nemcsak gyorsan, de a turmixolással járó hangos zaj nélkül turmixolhatunk. Így akár egy  jóízű beszélgetés közben, feltűnés nélkül is újratölthetjük  az újabb adag turmix-szal a poharakat. Kerti parti a barátokkal, szülinapi zsúr a gyerekeknek, vagy egy kellemes péntek esti összeröffenés a haverokkal? Mindegyik kiváló alkalom ahhoz, hogy elkészítsünk és megigyunk egy pohár (vagy kettő) frissítő turmixot.

A turmix nagyon gyorsan és könnyen elkészíthető, ráadásul finom és egészséges ital. A legkülönfélébb gyümölcsök hozzáadásával készíthetjük el reggeli vagy éppen esti finomságként. A megszokott 2,8-as  tejet helyettesíthetjük kókusztejjel, szójatejjel, rizstejjel, így könnyedén új ízharmóniákat érhetünk el turmixgépünk segítségével.

Az Electrolux Powermix Silent turmixgépei 80 dB zajszintjükkel tízszer csendesebbek a hagyományos turmixgépeknél. Ezt a csendességet a szabadalmaztatott Sound Reduction System segítségével érte el az Electrolux fejlesztő csapata.  A turmixgépet elegánssá az 1.5 l-es,  könnyen tisztítható üvegkehely teszi.  A kehely háromszög alakú formája szívóhatást produkál, így  az összetevőket folyamatosan az éles rozsdamentes késekhez mozgatja. Így lesz az eredmény sima és egyenletes. A turmixgép számos konyha  műveletben besegít: aprít zöldséget, pépesít burgonyát vagy almát, zúzott jeget készít, ezért a frissítő italoktól a bébiételekig bármit elkészíthetünk.

A konyai kisgépek használatának egyik örök ellenérve a tisztítás nehézkessége. Az Electrolux Powermix Silent turmixgépei mosogatásával szerencsére nem kell sokat vesződnünk, mert  a kehely sima belső felülete egyszerűvé teszi a tisztítást. Az üvegkelyhet könnyen elmoshatjuk, a kivehető késeket pedig a mosogatógépbe is berakhatjuk.

A  feltálalt turmixos poharakban pedig garantáltan nem találunk  egy cseppnyi maradékot sem, mivel az Electrolux Powermix Silent turmixgépei által készített selymes, ízletes turmixokat mindenki szeretni fogja!