CombiStream Pro sütővel stressz nélkül

Kategória: Márkabolt újdonságok
2016.01.10. 19.12 | Módosítva : 2016.01.29. 20.55

Különlegesen finom fogások készülnek az Electrolux CombiSteam Pro sous-vide funkciós sütőiben. Az egész vasárnapi menüt elkészíthetjük előre, tálalás előtt épp csak készre kell sütni a fogásokat. A szuvidolás ráadásul csodálatos ízeket hoz ki a húsokból.

A szuvidolás titka, hogy a húsokat, zöldségeket (és akár a gyümölcsöket is) a fűszerekkel együtt vákuum fóliában fokra pontosan azonos, alacsony hőmérsékleten pároljuk. Hosszú ideig, akár órákon, félnapokon át. Így azok magukba zárják az ízeket, és nemcsak elképesztően zamatosak, puhák és omlósak lesznek, de az alacsony hőmérsékleten jobban megőrzik tápanyag-, vitamin- és ásványi só tartalmukat is. Az alapanyagokat vákuum fóliába tesszük, majd az Electrolux CombiSteam Pro sütőn kiválasztjuk és elindítjuk a sous-vide programot. A szuvidolt ételeket, elkészültük után a vákuum fóliában biztonsággal tárolhatjuk még néhány órán át hűtőben. A gondosan előkészített húst tálalás előtt ízlés szerint pár perc alatt készre sütjük.  

Az Electrolux EOB9956VAX beépíthető sütő színes InfiSight kijelzővel rendelkezik. A zsírfelfogó tálcával, 2 sütőtálcával és sütőráccsal, gőzsütő edénnyel és vízkőtelenítő szettel ellátott sütő nagyméretű, 73 literes sütőterébe minden tepsink be fog férni.

Az Electrolux EOB9956VAX sütő aktív TFT-érintőképernyős vezérlésű, magyar nyelvű kezelőfelületén 75 receptet és 40 sous vide receptet is elérhetünk. 5 polcmagasság és 3 sütési szint közül választhatunk. A húshőmérő és a pirolitikus tisztítás a hagyományos sütés szerelmeseinek lesz a kedvence. A gőzprogramok mellett számos további sütési program teszi tökéletessé ezt a sütőt.

Márkabolt Tipp: Válaszd ezt a modellt a márkabolt.hu széles termékkínálatából!